Fjerne et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

QuickLink

Gå til Betaling og fakturering på Min konto hvis du vil fjerne et betalingsalternativ.

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du fjerner et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Obs!  Du kan ikke fjerne betalingsalternativet som er knyttet til et medlemskap, før du har opprettet et nytt betalingsalternativ.

På denne siden

Fjerne en betalingsmåte ved å bruke Xbox.com

Du kan fjerne et betalingsalternativ fra Xbox Live-kontoen på Xbox.com. Slik gjør du det:

1. Gå til Xbox.com på en PC.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen om nødvendig.
    Obs!
    Hvis du ikke kjenner legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen.
  3. Velg Min konto.
  4. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Fjern betalingsalternativ.
picture
  1. Velg Fjern ved siden av betalingsalternativet du vil slette.
picture
  1. Klikk Ja for å bekrefte fjerningen.

Fjerne en betalingsmåte ved å bruke Xbox One-konsollen

Obs! Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

Du kan også fjerne en betalingsmåte fra Xbox Live-kontoen ved å bruke Xbox One-konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til Home-skjermen og velg Settings, eller si "Xbox, go to Settings".
  3. Velg Payment & billing.
picture
  1. Gå til betalingsmåten du vil endre, og velg Edit.
  2. Følg instruksjonene for å fjerne betalingsmåten.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du deaktivere automatisk fornyelse eller kontakte kundestøtte for Xbox for å få hjelp med å fjerne betalingsalternativet. Sørg for at du har gamertagen og betalingsinformasjonen tilgjengelig hvis du kontakter kundestøtte for Xbox.

Fjerne en betalingsmåte ved å bruke Xbox 360-konsollen

Du kan også fjerne en betalingsmåte fra Xbox Live-kontoen ved å bruke konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på Xbox 360-konsollen med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til settings og deretter Account.
picture
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Remove Payment Option.
  3. Velg betalingsmåten du vil fjerne.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du deaktivere automatisk fornyelse eller kontakte kundestøtte for Xbox for å få hjelp med å fjerne betalingsalternativet. Sørg for at du har gamertagen og betalingsinformasjonen tilgjengelig hvis du kontakter kundestøtte for Xbox.