Fjerne et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

QuickLink

Gå til Betaling og fakturering på Min konto hvis du vil fjerne et betalingsalternativ. Husk at du først må legge til et nytt betalingsalternativ før du fjerner gjeldende betalingsalternativ.

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du fjerner et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Obs!  Du kan ikke fjerne betalingsalternativet som er knyttet til et medlemskap, før du har opprettet et nytt. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du se Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live.

På denne siden

På Xbox.com

Husk at du først må legge til et nytt betalingsalternativ før du fjerner et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ ved å bruke Xbox.com, kan du se "På PCen eller en enhet med Internett-tilkobling" under Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du annullere automatisk fornyelse. Dette gjør du ved å se Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt).

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen ved å bruke Xbox.com:

1. Gå til Xbox.com på en PC.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen om nødvendig.
    Hvis du ikke kjenner til legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  3. Velg Min konto.
  4. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Fjern betalingsalternativ.
picture
  1. Velg Fjern ved siden av betalingsalternativet du vil slette.
picture
  1. Klikk Ja for å bekrefte fjerningen.

På Xbox One-konsollen

Husk at du først må legge til et nytt betalingsalternativ før du fjerner et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ ved å bruke Xbox One, kan du se "På Xbox One-konsollen" under Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du annullere automatisk fornyelse. Dette gjør du ved å se Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt).

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Xbox Live-kontoen ved å bruke Xbox One-konsollen:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til Hjem-skjermen, og velg Innstillinger, eller si "Xbox gå til innstillinger".
  3. Velg Payment & billing.
picture
  1. Gå til betalingsalternativet du vil endre, og velg Rediger.
  2. Følg instruksjonene for å fjerne betalingsalternativet.

På Xbox 360-konsollen

Husk at du først må legge til et nytt betalingsalternativ før du fjerner et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ ved å bruke Xbox 360, kan du se "På Xbox 360-konsollen" under Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du annullere automatisk fornyelse. Dette gjør du ved å se Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt).

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Xbox Live-kontoen ved å bruke Xbox 360-konsollen:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til settings og deretter Account.
picture
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Remove Payment Option.
  3. Velg betalingsalternativet du vil fjerne.