Fjerne et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Fjerne en betalingsmåte Gå til Betaling og fakturering på Min konto hvis du vil fjerne en betalingsmåte. Husk at du først må legge til en ny betalingsmåte før du fjerner gjeldende betalingsmåte.

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du fjerner et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Obs! Du kan ikke fjerne betalingsmåten som er knyttet til et medlemskap, før du har opprettet et nytt.

På denne siden

På Xbox.com

Husk at du først må legge til en ny betalingsmåte før du fjerner en eksisterende betalingsmåte. Hvis du vil legge til en ny betalingsmåte ved hjelp av Xbox.com, logger du på med Microsoft-kontoen. Klikk Kredittkort eller PayPal under Legg til betalingsmåte.

Hvis du ikke vil legge til en ny betalingsmåte, kan du annullere automatisk fornyelse. Hvis du vil gjøre dette, logger du på abonnementssiden  for Microsoft-kontoen. Velg Stopp automatisk betaling for medlemskapet du vil annullere.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet.

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen ved å bruke Xbox.com:

1. Gå til Xbox.com på en PC.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen om nødvendig.
    Hvis du ikke husker legitimasjonen for Microsoft-kontoen din, kan du se Finne e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  3. Velg Min konto.
  4. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Fjern betalingsalternativ.
picture
  1. Velg Fjern ved siden av betalingsalternativet du vil slette.
picture
  1. Klikk Ja for å bekrefte fjerningen.

På Xbox One-konsollen

Husk at du først må legge til et nytt betalingsalternativ før du fjerner et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ ved å bruke Xbox One, kan du se Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du annullere automatisk fornyelse. Du kan gjøre dette ved å se Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet.

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Xbox Live-kontoen ved å bruke Xbox One-konsollen:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til Hjem-skjermen, og velg Innstillinger, eller si "Xbox gå til innstillinger".
  3. Velg Payment & billing.
picture
  1. Gå til betalingsalternativet du vil endre, og velg Rediger.
  2. Følg instruksjonene for å fjerne betalingsalternativet.

På Xbox 360-konsollen

Husk at du først må legge til et nytt betalingsalternativ før du fjerner et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ ved å bruke Xbox 360, kan du se Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen.

Hvis du ikke vil legge til et nytt betalingsalternativ, kan du annullere automatisk fornyelse. Du kan gjøre dette ved å se Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet.

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Xbox Live-kontoen ved å bruke Xbox 360-konsollen:

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til settings og deretter Account.
picture
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Remove Payment Option.
  3. Velg betalingsalternativet du vil fjerne.