Erstatte betalingsalternativet for Xbox Live

Betalingsalternativer for Xbox Live

Hvis du vil erstatte betalingsalternativet for Xbox Live, legger du først til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Deretter kan du fjerne det eksisterende betalingsalternativet og overføre eventuelle tilknyttede abonnementer til et nytt eller eksisterende betalingsalternativ.

Løsninger

Trinn på nettet: Erstatte betalingsalternativet som brukes for medlemskapet

Du må først legge til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på nettstedet for Microsofts betalings- og kontoadministrasjon.
  2. Velg abonnementet du vil endre, på Abonnementer-siden, og klikk deretter Endre betalingsalternativ.
  3. Velg ønsket betalingsalternativ fra listen over aktive betalingsalternativer, eller velg Legg til betalingsalternativ, og klikk deretter Neste.
  4. Gå til neste trinn hvis du valgte et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du valgte å legge til et nytt betalingsalternativ, skriver du inn de nødvendige opplysningene og klikker Neste. Deretter velger du det nye betalingsalternativet og klikker Neste på nytt.
  5. Se gjennom bekreftelsesmeldingen, og klikk deretter Endre for å bekrefte endringen.
  6. Du får en melding på skjermen som angir om endringen var vellykket.

Nå kan du fjerne et betalingsalternativ og overføre de tilknyttede abonnementene:

1. Logg på nettstedet for Microsofts betalings- og kontoadministrasjon.
  2. Velg betalingsalternativet du vil fjerne, på siden Betalingsalternativer, og klikk deretter Fjern.
  3. Hvis abonnementer er knyttet til dette betalingsalternativet, følger du instruksjonene for å overføre hvert abonnement til et nytt eller eksisterende betalingsalternativ. Ellers klikker du Fjern for å bekrefte fjerningen.

Trinn på Xbox One-konsollen: Erstatte betalingsalternativet som brukes for medlemskapet

Du må først legge til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil erstatte betalingsmetoden for.
  2. Gå til Settings, og velg Subscriptions.
  3. Velg Manage Payment options, og velg deretter Switch Payment options.
  4. Velg det nye betalingsalternativet under Switch Payment Options, følg fremgangsmåten for å legge til detaljer, og velg deretter OK.

Nå kan du fjerne det forrige betalingsalternativet:

1. Gå tilbake til Manage Payment options.
  2. Velg Remove Payment Options.
  3. Følg fremgangsmåten for å fjerne betalingsalternativet.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Erstatte betalingsalternativet som brukes for medlemskapet

Du må først legge til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil erstatte betalingsmetoden for.
  2. Gå til Settings, og velg Account.
picture
  1. Bla mot høyre til Your Memberships, og velg medlemskapet du vil oppdatere.
  2. Velg Change Payment Options.
  3. Hvis dette alternativet vises nedtonet, må du kanskje velge Modify Membership for å velge en plan, eller se Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen.

4. Velg det nye betalingsalternativet, og velg deretter OK.

Nå kan du fjerne det forrige betalingsalternativet:

1. Gå tilbake til Change Payment Options.
  2. Velg Remove payment option.
  3. Følg fremgangsmåten for å fjerne betalingsalternativet.

Hjelp med problemer med betaling

Hvis du får en feilmelding, kan du se etter hjelp på Søk i feilkoder/statuskoder for Xbox.

Hvis du får problemer når du endrer betalingsinformasjon, kontakter du kundestøtten for Xbox.