Endre betalingsalternativet for Xbox Live

QuickLink

Oversikt

Denne artikkelen beskriver hvordan du endrer betalingsalternativet som brukes for Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.

Du må gjøre følgende for å endre betalingsalternativet som brukes for medlemskapet:

• Legg først til et nytt betalingsalternativ for kontoen.
  • Fjern deretter det eksisterende betalingsalternativet, og overfør eventuelle tilknyttede abonnementer til det nye betalingsalternativet.

På denne siden

På PC-en eller den Internett-aktiverte enheten

Du må først legge til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på nettstedet for Microsofts betalings- og kontoadministrasjon.
  2. Velg abonnementet du vil endre, på Abonnementer-siden, og klikk deretter Endre betalingsalternativ.
  3. Velg ønsket betalingsalternativ fra listen over aktive betalingsalternativer, eller velg Legg til betalingsalternativ, og klikk deretter Neste.
  4. Gå til neste trinn hvis du valgte et eksisterende betalingsalternativ. Hvis du valgte å legge til et nytt betalingsalternativ, skriver du inn de nødvendige opplysningene og klikker Neste. Deretter velger du det nye betalingsalternativet og klikker Neste på nytt.
  5. Se gjennom bekreftelsesmeldingen, og klikk deretter Endre for å bekrefte endringen.
  6. Du får en melding på skjermen som angir om endringen var vellykket.

Nå kan du fjerne et betalingsalternativ og overføre de tilknyttede abonnementene:

1. Logg på nettstedet for Microsofts betalings- og kontoadministrasjon.
  2. Velg betalingsalternativet du vil fjerne, på siden Betalingsalternativer, og klikk deretter Fjern.
  3. Hvis abonnementer er knyttet til dette betalingsalternativet, følger du instruksjonene for å overføre hvert abonnement til et nytt eller eksisterende betalingsalternativ. Ellers klikker du Fjern for å bekrefte fjerningen.

På Xbox One-konsollen

Du må først legge til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil endre betalingsalternativet for.
  2. Gå til Innstillinger, og velg Abonnementer.
picture
  1. Velg Administrer betalingsalternativ, og velg deretter Endre alternativer for betaling.
  2. Velg det nye betalingsalternativet under Endre alternativer for betaling, følg fremgangsmåten for å legge til detaljer, og velg deretter OK.

Nå kan du fjerne det forrige betalingsalternativet:

1. Gå tilbake til Administrer betalingsalternativ.
  2. Velg Fjern betalingsalternativer.
  3. Følg fremgangsmåten for å fjerne betalingsalternativet.

På Xbox 360-konsollen

Du må først legge til et nytt betalingsalternativ på kontoen. Slik gjør du det:

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil endre betalingsalternativet for.
  2. Gå til settings, og velg Account Management.
  3. Klikk Manage Payment Options på Account Management-siden.
picture
  1. Bla mot høyre til Your Memberships, og velg medlemskapet du vil oppdatere.
  2. Velg Change Payment Options.

Hvis dette alternativet vises nedtonet, må du kanskje velge Modify Membership for å velge en plan, eller se Legge til et betalingsalternativ for Xbox Live-kontoen.

1. Velg det nye betalingsalternativet, og velg deretter OK.

Nå kan du fjerne det forrige betalingsalternativet:

1. Gå tilbake til Change Payment Options.
  2. Velg Remove Payment Option.
  3. Følg fremgangsmåten for å fjerne betalingsalternativet.

Hjelp med problemer med betaling

Hvis du får en feilmelding, kan du se etter hjelp på Søk etter feilkoder og statuskoder.

Hvis du har problemer med å endre betalingsalternativet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.