Oppdatere betalingsalternativet for Xbox Live

Hvis du vil oppdatere faktureringsinformasjonen for Xbox Live, for eksempel faktureringsadresse, telefonnummer eller kredittkortinformasjon, kan du gå til nettstedet for fakturering og betaling på Xbox.com eller bruke Xbox-konsollen.

Obs!  Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du legger til eller fjerner et betalingsalternativ eller avbryter automatisk fornyelse av Xbox Live-medlemskapet, kan du se "Beslektede problemer" nederst på denne siden.

Oppdatere faktureringsinformasjonen

Trinn på nettet: Oppdatere faktureringsinformasjonen

1. Åpne en nettleser på en datamaskin, og gå til Min konto.
    Obs!  Ikke prøv denne fremgangsmåten på en mobil enhet, siden informasjonen du prøver å få tilgang til, kanskje ikke vises riktig.
  2. Hvis du blir bedt om det, logger du på med Microsoft-kontoen.
    Obs!  Pass på at du logger på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox-kontoen du må oppdatere. Hvis du ikke vet e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne Microsoft-kontoen.
picture
  1. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Velg Administrer betalingsalternativer.
picture
  1. Følg instruksjonene for å angi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Velg deretter Rediger ved siden av betalingsalternativet du vil oppdatere.
picture
  1. Oppdater betalingsalternativdetaljene, og velg deretter Neste.
picture
  1. Kontroller at opplysningene stemmer på siden Kontroller dine fakturaopplysninger, og klikk deretter Neste.
picture
  1. Hvis du ikke trenger å gjøre noen andre endringer, klikker du Xen med sirkel rundt i øvre høyre hjørne på siden.

Trinn på Xbox One-konsollen: Oppdatere faktureringsinformasjonen

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil oppdatere betalingsdetaljer for.
  2. Velg SettingsHome-skjermen.
  3. Velg Payment & billing.
picture
  1. Velg et betalingsalternativ, velg Edit, og følg deretter instruksjonene for å oppdatere faktureringsinformasjonen.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Oppdatere faktureringsinformasjonen

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil oppdatere betalingsdetaljer for.
  2. Gå til Settings fra dashbordet og deretter Account.
picture
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Update Payment Option.
  3. Velg betalingsalternativet du vil oppdatere, oppdater informasjonen, og velg deretter Next.
  4. Oppdater faktureringsinformasjon etter behov, og velg deretter Done. Skjermen for bekreftelse av betalingsoppdatering vises.
  5. Velg OK.