Oppdatere faktureringsinformasjonen for Xbox Live

Oppdatere faktureringsinformasjonen for Xbox Live Logg på kontoen for å oppdatere faktureringsinformasjonen.

Finn ut hvordan du oppdaterer faktureringsinformasjonen (for eksempel adressen eller telefonnummeret) på nettet eller Xbox-konsollen.

Oversikt

På datamaskinen eller den Internett-aktiverte enheten

1. Åpne en nettleser, og gå til Min konto
    Obs!  Det kan hende at dette nettstedet ikke vises nøyaktig på en mobil enhet.
  2. Hvis du får beskjed om det, logger du på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox-kontoen du må oppdatere.
    Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne Microsoft-kontoen.
  3. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Velg Administrer betalingsalternativer.
picture
  1. Følg instruksjonene for å angi sikkerhetskoden hvis du blir bedt om det. Velg deretter Rediger ved siden av betalingsalternativet du vil oppdatere.
  2. Oppdater betalingsalternativdetaljene, og velg deretter Neste.
picture
  1. Kontroller at opplysningene stemmer på siden Kontroller dine fakturaopplysninger, og klikk deretter Neste.
picture
  1. Hvis du ikke trenger å gjøre noen andre endringer, klikker du X-en med sirkel rundt øverst til høyre på siden.

På Xbox One-konsollen

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil oppdatere betalingsdetaljer for.
  2. Velg Innstillinger på Hjem-skjermen.
  3. Velg Betaling og fakturering.
picture
  1. Velg et betalingsalternativ, velg Rediger, og følg deretter instruksjonene for å oppdatere faktureringsinformasjonen for dette betalingsalternativet.
  2. Du kan også velge alternativet Endre faktureringsadresse hvis du vil endre den generelle faktureringsadressen.
picture

På Xbox 360-konsollen

1. Logg på ved hjelp av Xbox Live-gamertagen som er knyttet til medlemskapet du vil oppdatere betalingsdetaljer for.
  2. Gå til Settings fra dashbordet og deretter Account.
picture
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Update Payment Option.
picture
  1. Velg betalingsalternativet du vil oppdatere, oppdater informasjonen, og velg deretter Next.
  2. Oppdater faktureringsinformasjon etter behov, og velg deretter Done. Skjermen for bekreftelse av betalingsoppdatering vises.
  3. Velg OK.