Bruke PayPal med Xbox LIVE-kontoen

Oversikt

Du kan bruke PayPal til å kjøpe Xbox LIVE Gold-medlemskap og spill.

Steder der PayPal kan brukes som betalingsmåte

PayPal på Xbox LIVE er i øyeblikket tilgjengelig på stedene som vises nedenfor. Vi jobber med å øke antall land der PayPal er tilgjengelig.

Australia

Østerrike

Belgia

Canada

Danmark

Frankrike

Tyskland

Hongkong

Irland

Italia

Mexico

Nederland

New Zealand

Norge

Polen

Portugal

Singapore

Spania

Sverige

Sveits

Storbritannia

De forente stater

Legg til PayPal i kontoen din

Hvis du vil legge til PayPal-kontoen som en betalingsmåte for Xbox LIVE-kontoen, kan du se Administrere Xbox LIVE-betalingsalternativene dine.

Fjerne PayPal fra kontoen din

Hvis du vil fjerne PayPal som betalingsmåte på Xbox LIVE-kontoen, kan du se Fjerne en betalingsmåte fra Xbox LIVE-kontoen.

Bruk PayPal som betalingsmåte

Når du har lagt til PayPal i kontoen din, kan du bruke det på Xbox.com eller på Xbox 360-konsollen. Når du velger å kjøpe et element, velger du Endre betalingsmåte og velger PayPal-kontoen. PayPal kan brukes til alle kjøp som bruker valuta.

Vis PayPal-kjøpsloggen.

PayPal-transaksjonene er tatt med i kjøpsloggen for Xbox LIVE. Se Kontroller fakturerings- og kjøpsloggen på Xbox LIVE hvis du vil ha mer informasjon.

Du kan også gå til PayPal.com for å vise PayPal-transaksjonsloggen.

Feilsøke PayPal som betalingsmåte

Hvis du får en Error: 8382025C the PayPal account you are trying to add is not supported. Xbox LIVE støtter bare PayPal-kontoer som har et kredittkort eller en bekreftet bankkonto som betalingskilde. Oppdater PayPal-kontoen med en av disse betalingskildene, eller prøv å bruke en annen PayPal-konto.