Administrere barnets Xbox-abonnement

Hvis du vil administrere betalingsalternativet for barnets Xbox-abonnement, må du logge på med Microsoft-e-postadressen og passordet for barnets konto, og ikke forelderens konto.

Video: Administrere betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrere betalinger og abonnementer på Xbox. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Legge til eller oppdatere et betalingsalternativ for barnets Xbox-abonnement

Hvis betalingsalternativet du bruker til å betale for barnets Xbox-abonnement, har utløpt eller ikke lenger er gyldig, må du oppdatere det, slik at barnet ikke mister tilgang til abonnementet.

Slik endrer du hvordan du betaler for barnets Xbox-abonnementet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på barnets Microsoft-konto.
  2. Hvis du har glemt e-postadressen eller passordet for barnets Microsoft-konto, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  3. Finn Xbox-abonnementet du vil endre, i listen, og velg deretter Endre betalingsmåte.
  1. Velg den nye betalingsmåten fra listen, eller velg Legg til en ny måte å betale på, og følg deretter instruksjonene.

Etter at du har oppdatert hvordan du betaler for barnets Xbox-abonnement, kan du fjerne betalingsalternativet du ikke lenger vil bruke.

Mer informasjon om hvordan du administrerer betalingsalternativene for barnets Microsoft-konto og abonnementer

Hvis du vil legge til, endre eller oppdatere et betalingsalternativ for barnets Microsoft-konto som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement, kan du gå til Legg til, oppdater eller fjern kredittkort og andre betalingsmåter og følge instruksjonene.

Hvis du vil bruke en forhåndsbetalt abonnementskode i stedet for et abonnement som fornyes, kan du løse inn en forhåndsbetalt kode på nettet. Du må likevel si opp barnets gjeldende Xbox-abonnement for å unngå fornyelsesavgifter.

Hvis barnets Xbox-abonnement har forfalt, kan du ikke bruke en forhåndsbetalt abonnementskode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det forfalte beløpet før du løser inn den forhåndsbetalte koden.

Hvis du vil unngå at barnet foretar kjøp du ikke har godkjent, kan du se Forhindre at barn gjennomfører kjøp du ikke har godkjent på Xbox One.