Administrere betalingsalternativer for ikke-Xbox-abonnementer på Xbox 360

Du kan administrere betalingsalternativene for ikke-Xbox-abonnementer (for eksempel appabonnementer) fra Xbox 360-konsollen din. Denne siden viser hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ, erstatter et eksisterende betalingsalternativ eller fjerner et gammelt et.

Betalingsalternativene omfatter følgende:

• Kredittkort
  • Forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • PayPal-kontoer (ikke tilgjengelig i alle områder: se Bruke PayPal med Microsoft-kontoen)
  • Direkte debitering (bare Tyskland)

Hvis du bare bruker Xbox Live-tjenesten i Microsoft-kontoen din, og ikke har et Xbox-abonnement, for eksempel Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, kan du bruke fremgangsmåten på denne siden. Ellers ser du en av følgende sider hvis du vil ha hjelp:

Hvis betalingsalternativet du vil administrere, tilhører Xbox-abonnementet til et barn, ser du Administrere barnets Xbox-abonnement.

Emner

Legg til et nytt betalingsalternativ på Xbox 360

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du for å legge til et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik legger til et nytt betalingsalternativ i Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-posten og passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til innstillinger, og velg deretter Konto.
  3. Velg Administrer betalingsalternativer.
Administrer betalingsmåter-skjermen på en Xbox 360-konsoll.
  1. Gjør ett av følgende:
    • Velg Add Credit Card, og angi kredittkortinformasjonen din.
    • Velg Add PayPal for å bruke PayPal-kontoen.
    • Velg Avtalegiro for å legge til en direkte debiteringskonto (bare Tyskland).

Endre et betalingsalternativ på Xbox 360

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du for å endre et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik endrer du et betalingsalternativ i Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-posten og passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til innstillinger, og velg deretter Kontostyring.
  3. Klikk Administrer betalingsalternativer på siden Kontostyring.
Administrer betalingsmåter-skjermen på Xbox 360-konsollen.
  1. Bla mot høyre til Dine medlemskap, og velg deretter medlemskapet du vil oppdatere.
  2. Velg Endre betalingsalternativer.
  3. Obs! Hvis dette alternativet er nedtonet, kan det være du må velge Endre medlemskap for å velge en plan, eller gå til Endre et betalingsalternativ på Microsoft-kontoen din, velg Oppdater et betalingsalternativ til venstre på skjermen, og følg deretter instruksjonene.

4. Velg det nye betalingsalternativet, og velg deretter OK.

Fjerne et betalingsalternativ på Xbox 360

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du for å fjerne et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik fjerner du et betalingsalternativ fra Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-posten og passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til innstillinger, og velg deretter Konto.
Konto-skjermen på innstillingsfanen for Xbox 360-konsollen.
  1. Velg Administrer betalingsalternativer.
  2. Velg Fjern betalingsalternativ.
  3. Velg betalingsalternativet du vil fjerne.