Administrere betalingsalternativer for ikke-Xbox-abonnementer på Xbox One

Du kan bruke Xbox One-konsollen til å administrere betalingsalternativene for ikke-Xbox-abonnementer, for eksempel appabonnementer. Denne siden beskriver hvordan du legger til, fjerner eller oppdaterer betalingsalternativer for Microsoft-kontoen din.

Hvis betalingsalternativet du vil bruke, er løpt ut eller ugyldig, må du oppdatere det.

Betalingsalternativene omfatter følgende:

• Kredittkort
  • Forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • PayPal-kontoer (ikke tilgjengelig i alle områder: se Bruke PayPal med Microsoft-kontoen)
  • Direkte debitering (bare Tyskland)

Hvis du bare bruker Xbox Live-tjenesten i Microsoft-kontoen din, og ikke har et Xbox-abonnement, for eksempel Xbox Live Gold, Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, kan du bruke fremgangsmåten på denne siden. Ellers ser du Endre hvordan du betaler for et Xbox-abonnement.

Hvis betalingsalternativet du vil administrere, tilhører Xbox-abonnementet til et barn, ser du Administrere barnets Xbox-abonnement.

På denne siden

Legge til et nytt betalingsalternativ på Xbox One

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du for å legge til et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Slik legger til et nytt betalingsalternativ i Microsoft-kontoen:

1. Logg på Microsoft-kontoen som er knyttet til betalingsalternativet du vil legge til.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  5. Velg Betaling og fakturering under Konto.
  6. Velg Legg til kredittkort eller Legg til PayPal.
  7. Følg instruksjonene for å skrive inn informasjonen for kredittkortet eller PayPal-kontoen. Når du er ferdig, blir betalingsalternativet lagt til på Microsoft-kontoen og er klart til bruk.

Oppdatere et betalingsalternativ på Xbox One

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du for å oppdatere et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Hvis betalingsalternativet du vil bruke, er løpt ut eller ugyldig, må du oppdatere det. Slik oppdaterer du betalingsmåten din:

1. Logg på Microsoft-kontoen som er knyttet til betalingsalternativet du vil oppdatere.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  5. Velg Betaling og fakturering under Konto.
  6. Bla mot høyre til betalingsalternativet du vil oppdatere, og velg deretter Rediger.
  7. Oppdater betalingsalternativdetaljene, og velg deretter Save info.

Fjerne et betalingsalternativ på Xbox One

Obs! Denne fremgangsmåten bruker du for å fjerne et betalingsalternativ som ikke er knyttet til et Xbox-abonnement.

Hvis betalingsalternativet du bruker, er utløpt eller ikke lenger gyldig og du vil fjerne det fra Microsoft-kontoen din, følger du denne fremgangsmåten:

1. Logg på Microsoft-kontoen som er knyttet til betalingsalternativet du vil fjerne.
  2. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Velg Alle innstillinger.
  5. Velg Betaling og fakturering under Konto.
  6. Bla mot høyre til betalingsalternativet du vil fjerne, og velg deretter Fjern.
  7. Velg Fjern for å bekrefte at du vil slette dette betalingsalternativet.