Administrere betalingsalternativene dine på nettet

Du kan administrere betalingsalternativene for Xbox Live på nett. Denne siden viser hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ, erstatter et eksisterende betalingsalternativ eller fjerner et gammelt et.

Betalingsalternativene omfatter følgende:

• Kredittkort
  • Forhåndsbetalte kredittkort
  • Debetkort (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • PayPal-kontoer (ikke tilgjengelig i alle områder)
  • Avtalegiro (bare Tyskland)

Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

På denne siden

Legge til et nytt betalingsalternativ for Xbox Live på nett

Legge til et nytt betalingsalternativ for Xbox Live-abonnementet

Obs!  Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ bare for kjøp i Store, kan du bruke fremgangsmåten nedenfor.

Det er enkelt å legge til et nytt betalingsalternativ for Xbox Live-abonnementet. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre, hvis det er nødvendig.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. I Xbox Live-delen under Betalingsalternativ velger du Endre betalingsalternativ.
  5. Velg Legg til ny betalingsmåte, velg Neste, og følg deretter fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.

Legge til et nytt betalingsalternativ for kjøp i Store

Obs!  Hvis du bruker det samme betalingsalternativet både for kjøp i Store og for Xbox Live-abonnementet, bruker du fremgangsmåten ovenfor.

Slik legger du til et nytt betalingsalternativ bare for kjøp i Store:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre, hvis det er nødvendig.
  3. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Betalingsalternativer.
  4. Velg Legg til et betalingsalternativ, og følg fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.

Endre et betalingsalternativ for Xbox Live på nett

Det er enkelt å endre betalingsalternativet. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre, hvis det er nødvendig.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. I Xbox Live-delen under Betalingsalternativ velger du Endre betalingsalternativ.
  5. Bruk rullegardinlisten på siden for endring av betalingsalternativ for abonnementer til å velge betalingsalternativet som skal endres.
    Obs!  Du legger til et nytt betalingsalternativ ved å velge Legg til ny betalingsmåte, velge Neste og deretter følge fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.
  6. Når du har valgt alternativet som skal endres, velger du Neste og følger instruksjonene for å endre betalingsalternativet.

Fjerne et betalingsalternativ for Xbox Live på nett

Viktig!  Hvis betalingsalternativet brukes til å betale for et abonnement, må du først annullere abonnementet før du kan fjerne betalingsalternativet. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Annullere Xbox Live Gold-abonnementet.

Du kan enkelt fjerne betalingsalternativet. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen du vil endre, hvis det er nødvendig.
  3. Velg Betaling og fakturering, og velg deretter Betalingsalternativer.
  4. Velg betalingsalternativet du vil slette, og følg deretter instruksjonene for å fjerne betalingsalternativet.