Betalingen for Xbox-abonnementet ble avvist

Hvis du får et varsel om at forsøket på å betale for Xbox-abonnementet ble avvist på grunn av et utestående beløp, må du betale dette beløpet før du kan fornye abonnementet.

Obs! Hvis Xbox-abonnementet ditt er blitt utestengt, kan du se Xbox-abonnementet ditt er utestengt.

Hvis betalingsalternativet knyttet til Xbox-abonnementet ditt er utløpt eller ugyldig, må du endre det før du kan betale det utestående beløpet og fornye abonnementet. Slik endrer du hvordan betalingsalternativet for abonnementet på nettet:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Tjenester og abonnementer.
  3. Under Neste belastning velger du Betal nå for abonnementet med utestående saldo.
  1. Bruk rullegardinlisten på siden for endring av betalingsalternativ for abonnementer til å velge betalingsalternativet som skal endres.

Obs!  Du legger til et nytt betalingsalternativ ved å velge Legg til ny betalingsmåte, velge Neste og deretter følge fremgangsmåten for å konfigurere kredittkortet, debetkortet eller PayPal-kontoen som et nytt betalingsalternativ.

1. Når du har endret betalingsalternativet, velger du Neste. Dermed overføres eventuelt utestående beløp til det nye betalingsalternativet, som belastes med en gang.