Feilsøke kjøp på markedsplassen for Xbox 360

Løsningene på denne siden kan være til hjelp hvis du får problemer med kjøp av innhold eller nedlasting av gratis innhold fra markedsplassen for Xbox 360.

Du kan også bruke løsningene på denne siden hvis du har problemer med å kjøpe eller laste ned Xbox 360-innhold på Xbox One-konsollen når du gjør følgende:

• Laster ned et gratis Games with Gold-spill for Xbox 360
  • Foretar et kjøp eller henter gratis innhold i Xbox One-avatarappen
  • Foretar et kjøp eller henter gratis innhold i Windows 10-avatarappen
  • Kjøper eller henter et gratis Xbox 360-spill

Jeg får melding om at kontoen min ikke kan foreta denne typen kjøp på Xbox.com, og at jeg må fullføre denne transaksjonen på Xbox-konsollen.

Denne feilmeldingen betyr at Microsoft-kontoen du prøver å foreta kjøpet med, ikke kan brukes til dette kjøpet.

Barne- og tenåringskontoer er forhindret fra å foreta kjøp på markedsplassen for Xbox 360. Du kan ikke løse dette problemet ved å endre alderen på Microsoft-kontoen eller innstillingene for kjøp.

Du løser dette problemet ved å kjøpe eller laste ned innholdet på Xbox 360-konsollen.

Jeg blir bedt om å legge til et betalingsalternativ for å fullføre kjøpet, men jeg prøver å laste ned et gratis spill.

Denne feilmeldingen betyr at du ikke har et betalingsalternativ på Microsoft-kontoen. Du må ha en betalingsmåte på Microsoft-kontoen for å kunne laste ned gratis innhold fra markedsplassen for Xbox 360. Hvis du vil legge til et nytt betalingsalternativ, logger du på Microsoft-kontoen, velger Legg til et betalingsalternativ og følger deretter instruksjonene.

Hvis du ikke vil legge til et betalingsalternativ, kan du laste ned innholdet ved å bruke Xbox 360-konsollen.

Jeg vil bruke saldoen på Microsoft-kontoen til å betale for noe, men den ser ikke ut til å være oppført som et betalingsalternativ.

Du kan ikke bruke penger på Microsoft-kontoen til å kjøpe innhold fra markedsplassen for Xbox 360.

Du løser dette problemet ved å kjøpe artikkelen på Xbox 360-konsollen, der du kan bruke saldoen på Microsoft-kontoen til å foreta kjøp.

Jeg la til et betalingsalternativ på kontoen min på account.microsoft.com eller Xbox One-konsollen, men jeg ser ikke betalingsalternativet når jeg prøver å kjøpe.

Hvis du ikke ser betalingsalternativet når du prøver å foreta et kjøp, må du legge til betalingsalternativet på Xbox 360-konsollen.