Oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360

Hvis du har flyttet eller fått nytt telefonnummer, må du oppdatere faktureringsinformasjonen på Microsoft-kontoen. Det er enkelt å oppdatere navn, hjemmeadresse, telefonnummer eller e-postadresse på Xbox 360-konsollen.

Obs! Hvis du skal endre kredittkortnummeret, navnet som står på kredittkortet, eller faktureringsadressen for kredittkortet på Xbox 360-konsollen, går du til Administrere betalingsalternativene dine på Xbox 360.

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen for kontoen du vil oppdatere.
  2. Fra Xbox-dashbordet går du til settings og velger deretter Account.
  1. Velg Manage Payment Options.
  2. Velg Update Payment Option.
  1. Velg betalingsalternativet du vil oppdatere, oppdater informasjonen, og velg deretter Next.
  2. Oppdater faktureringsinformasjon etter behov, og velg deretter Done.
  3. Når du ser Payment Update Confirmation på skjermen, velger du OK.