Oppdatere fakturakontaktopplysningene på nett

Oppdatere fakturakontaktopplysningene Logg på Microsoft-kontoen for å endre navnet, adressen, telefonnummeret og e-postadressen som er knyttet til Xbox-faktureringsinformasjonen.

Oppdatere fakturakontaktopplysningene

Hvis du har flyttet eller endret navn, e-postadresse eller telefonnummer, må du oppdatere faktureringsinformasjonen på Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Gå til account.microsoft.com, og logg på Microsoft-kontoen du vil oppdatere.
  2. Velg Rediger profil, og gjør deretter endringene som trengs for å oppdatere faktureringsinformasjonen.

Oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360-konsollen

Du kan oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox 360-konsollen. Du kan imidlertid ikke oppdatere fakturakontaktopplysningene på Xbox One-konsollen.