Bruke PayPal med Microsoft-kontoen

PayPal kan brukes som betalingsalternativ i enkelte land og områder til å kjøpe Xbox Live Gold-abonnementer og innhold, for eksempel spill, apper, musikk, HD-filmer og TV-programmer, på Xbox 360-konsollen, Xbox One-konsollen og Xbox.com.

Emner

Land og områder der PayPal kan brukes som betalingsalternativ

Vi jobber med å gjøre PayPal tilgjengelig flere steder. Du kan bruke PayPal med Microsoft-kontoen i følgende land og områder:

•    Australia
•    Belgia
•    Canada
•    Danmark
•    Frankrike
•    Hongkong SAR
•    Irland
•    Italia
•    Mexico
•    Nederland
•    New Zealand
•    Norge
•    Polen
•    Portugal
•    Singapore
•    Spania
•    Storbritannia
•    Sveits
•    Sverige
•    Tyskland
•    USA
•    Østerrike

Legge til eller fjerne PayPal fra kontoen din

Vis PayPal-kjøpsloggen.

Du kan se PayPal-transaksjonene dine i kjøpsloggen for Xbox. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Kontrollere kjøpsloggen for Xbox. Du kan også se PayPal-transaksjonene dine på PayPal.com.

Legge til en PayPal-konto som støttes

Du kan bare bruke PayPal-kontoer som har et kredittkort eller en bekreftet bankkonto som betalingskilde. Hvis du vil bruke PayPal med Microsoft-kontoen, må du passe på at PayPal-kontoen bruker en godtatt betalingskilde, eller prøve en annen PayPal-konto.

Obs!  Hvis du får en feil med statuskoden 8382025C, støttes ikke PayPal-kontoen du prøver å legge til. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Feilkode 8382025C vises når jeg foretar et kjøp med PayPal på Xbox 360.