Finn aktiverings- og tilgangsnøklene for å laste ned en fullstendig versjon av spill

Oversikt

Når du har kjøpt og lastet ned et spill gjennom markedsplassen for Games for Windows, er aktiveringsnøklene for spillet lagret i programvaren til Games for Windows. Aktiveringsnøklene omfatter aktiveringsnøkkelen for spillet og tilgangsnøkkelen til LIVE. Hvis du må installere et spill på nytt og blir bedt om aktiveringsnøkler, kan du finne dem i programvaren for markedsplassen for Games for Windows. Denne siden forteller deg hvordan.

Finn aktiveringsnøklene

1. Start Games for Windows Marketplace-programvaren på datamaskinen. Dette gjør du ved å klikke Start, gå til Alle programmer, gå til Markedsplassen for Games for Windows og deretter klikker du markedsplass for Games for Windows. Hvis du ikke kan finne dette elementet, går du til C:\Program Files (x86)\Microsoft Games for Windows - LIVE\Client og dobbeltklikker deretter GFWLClient
    Obs!Hvis programvaren ikke åpnes, høyreklikker du GFWLClient og velger deretter Kjør som administrator.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen din (tidligere Windows LIVE-ID) og passordet ditt.
  3. Klikk All Downloads (alle nedlastinger) i det øverste navigasjonsfeltet.
  4. Klikk Full Games (hele spill) i det venstre navigasjonsfeltet.
  5. Finn og velg den fullstendige spillnedlastingen som du vil ha aktiveringsnøkkelen eller tilgangsnøkkelen til LIVE for.
  6. Utvid View Game Keys (se spillnøkler) under spillinformasjonen.
    Aktiveringsnøkkelen for spillet og tilgangsnøkkelen til LIVE vises.
picture
Merknader
  • Hvis du vil aktivere spillet før du installerer det, må du ha aktiveringsnøkkelen for spillet.
  • Etter at spillet er installert, må du ha tilgangsnøkkelen for LIVE for å spille spillet og koble til LIVE-tjenesten.
  • For hvert element som du kjøper gjennom markedsplassen for Games for Windows Live ved å bruke programvaren Games for Windows LIVE, er alternativet Vis spillnøkler tilgjengelig. Dette alternativet lagrer aktiveringsnøkkelen for spillet og tilgangsnøkkelen til LIVE, og nøklene er dermed lett tilgjengelig hvis du skulle trenge dem.