Feilsøke problemer med å løse inn en QR-kode på Xbox One

Denne siden beskriver hva du må gjøre hvis du har problemer med å løse inn en QR-kode, eller hvis du får en feilmelding når prøver å løse inn en QR-kode.

Obs!  En QR-kode er en todimensjonal strekkode i svart-hvitt som er maskinleselig, og kan for eksempel leses av de fleste mobiltelefoner og Kinect-sensoren.

Video: Bruke en forhåndsbetalt kode på Xbox One

Se videoen Bruke en forhåndsbetalt kode på Xbox One. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Feilsøke problemer med QR-koder

Xbox Live-tjenesten er nede

Hvis Xbox Live-tjenesten er nede, kan du ikke bruke koden.

Hvis det vises noen varsler her, venter du til tjenesten er oppe og går, og deretter prøver du på nytt:

Kjøp og bruk av innhold: oppe og går
2017-03-27T04:16:39.3721411+00:00

Kan ikke løse inn en QR-kode med Kinect

QR-koder kan bare løses inn med Kinect på Xbox One. Hvis Xbox One Kinect-sensoren ikke kan løse inn en QR-kode, kan du se Løsning for Kinect-sensor for Xbox One eller angi koden på 25 tegn i stedet.

Kan ikke løse inn en kode på 25 tegn på Xbox One

Prøv å løse inn koden på nett på Redeem Code.

Error: Please enter a valid code

Denne feilen betyr at koden du angav, ikke er en gyldig Xbox-kode. Xbox-koder består av 25 tegn, inneholder både tall og bokstaver, og har et 5 x 5-format – fem blokker med fem tegn. Hvis koden din ikke har dette formatet, er det ikke en Xbox-kode.

Obs!

• Kontroller at du har skrevet inn koden riktig. Stavefeil er den vanligste årsaken til ugyldige koder.
  • Kontroller at koden din er beregnet for Xbox. Mange koder ser like ut, og noen Xbox-spill omfatter koder som er beregnet på utgiverens nettstedet i stedet for via Xbox.
  • Kontakt kodetilbyderen hvis du vil ha mer informasjon.

Error: This code has already been used

Du kan få denne meldingen når du prøver å bruke enten en forhåndsbetalt kode for en abonnementskode eller et Microsoft-gavekort. Denne feilen betyr at selv om koden du angav er gyldig, har den allerede blitt brukt.

Som oftest blir koder løst inn på en annen konto. Hvis du bor i en husstand der andre personer har tilgang til kodene, sjekker du at koden ikke ble løst inn av noen andre under en annen gamertag eller Microsoft-konto.

Bruk en av følgende metoder til å sjekke om koden har blitt brukt, avhengig av hvilken type kode du har:

• Forhåndsbetalt kode for et Xbox-abonnement
    Hvis du får denne meldingen når du løser inn en forhåndsbetalt kode for et abonnement, kan du se Tjenester og abonnementer fra en PC for å se om abonnementet allerede er løst inn på kontoen din.
  • Forhåndsbetalt kode for et Microsoft-gavekort
    Hvis du får denne meldingen når du løser inn en kode for et Microsoft-gavekort, kan du se Kjøpshistorikk fra en PC for å se om Microsoft-gavekortet allerede er løst inn på kontoen din.
  • Forhåndsbetalt kode for spillinnhold
    Hvis du får denne meldingen når du løser inn en kode for et spill, ser du i spillbiblioteket fra en PC for å se om spillet er der.

Obs!  Kontakt kodetilbyderen hvis du vil ha mer informasjon. Hvis du kjøpte koden fra en forhandler, må du kanskje diskutere tilbakelevering eller bytte med dem.

Error: An error has occurred during the transaction. Please try again later

Prøv å løse inn QR-koden senere.