Løse inn forhåndsbetalte kort eller kampanjekoder på Windows Phone 8

Forhåndsbetalte kort og kampanjekoder kan løses inn på Windows Phone 8 for filmer, TV-programmer og andre spesialtilbud.

En illustrasjon av baksiden av et forhåndsbetalt kort som viser hvor du finner den 25-sifrede koden.

Følg denne fremgangsmåten for å løse inn forhåndsbetalte kort og koder:

1. Trykk flisen Xbox Video (Video på enkelte telefoner), eller trykk Xbox Video (Video) i applisten.
  2. Trykk Mer (ellipseikonet), og trykk deretter Innstillinger i en rute.
  3. Trykk Løs inn kode.
  4. En nettside åpnes på telefonen. Logg på om nødvendig, og trykk deretter Løs inn.

Obs!  Av sikkerhetshensyn blir du kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode.

5. Velg Løs inn.
  6. Angi koden på 25 sifre, og velg Løs inn.