Løse inn forhåndsbetalte kort eller kampanjekoder på Windows Phone 8

Oversikt

Forhåndsbetalte kort og kampanjekoder kan løses inn på Windows Phone 8 for filmer, TV-programmer og andre spesialtilbud.

Følg denne fremgangsmåten for å løse inn kort og koder:

1. Trykk Xbox Video-ruten eller trykk Xbox Video i applisten din.
  2. Trykk Mer (ellipseikonet) og trykk deretter Innstillinger fra et hvilket som helst panel.
  3. Trykk Løs inn kode.
  4. En nettside åpnes på telefonen. Logg på om nødvendig, og trykk deretter Løs inn.
  5. Obs!  Av sikkerhetshensyn blir du kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode.

6. Angi koden på 25 sifre, og trykk Bekreft.