Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox

Oversikt

Denne artikkelen forklarer hvordan du løser inn forhåndsbetalte koder slik at du kan foreta Xbox-kjøp og utvide medlemskapene dine. Den forklarer også hvordan du kontrollerer saldoen på Microsoft-kontoen.

Forhåndsbetalte koder leveres vanligvis i form av kort med en 25-sifret kode på baksiden. Du kan kjøpe dem selv fra en forhandler, eller motta dem som gave. Du kan bruke forhåndsbetalte koder til å foreta kjøp uten kredittkort. Du kan løse inn forhåndsbetalte koder på konsollen eller på en datamaskin.

picture

På denne siden

På denne siden finner du informasjon om følgende emner:

Trinn på datamaskin: Løse inn en forhåndsbetalt kode

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, for eksempel Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Xbox Music Pass-kort, på en datamaskin, og gjøre dem tilgjengelige på kontoen med en gang. Slik gjør du det:

1. Gå til Løs inn kode på en datamaskin, og klikk Logg på.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Løs inn.
picture
  1. Skriv inn den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og klikk Bekreft.
picture

Trinn på Xbox One-konsollen: Løse inn en forhåndsbetalt kode

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. Gå til Spill, og velg deretter Bruk en kode. Eller si Xbox, bruk kode.
  2. Logg på hvis du blir bedt om det.
  3. Hvis du har en QR-kode, holder du den opp mot Kinect-sensoren.
picture
    Hvis du ikke har en QR-kode, velger du Eller angi koden på 25 tegn og skriver inn koden din.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Løse inn en forhåndsbetalt kode

1. Logg på Xbox Live med kontoen du vil bruke den forhåndsbetalte koden for.
  2. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps, og velg deretter Redeem Code.
picture
  1. Angi den forhåndsbetalte koden på 25 tegn og velg Fullført.
  2. Klikk Yes for å bekrefte innløsingen når du blir bedt om det.

Du kan også se på følgende video for å finne ut hvordan du innløser en kode for et nedlastbart spill.

Løse inn en kode for et nedlastbart spill