Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox

Denne artikkelen forklarer hvordan du løser inn forhåndsbetalte koder slik at du kan foreta Xbox-kjøp og utvide abonnementene dine. Den forklarer også hvordan du kontrollerer saldoen på Microsoft-kontoen.

Forhåndsbetalte koder leveres vanligvis i form av en 25-sifret kode som er trykt på et kort du kjøper hos en forhandler. Du kan bruke forhåndsbetalte koder til å foreta kjøp uten kredittkort. Du kan løse inn forhåndsbetalte koder på konsollen eller på en datamaskin.

På denne siden

Trinn på nettet: løse inn en forhåndsbetalt kode

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, for eksempel Xbox-gavekort og Xbox Live Gold-kort, via en nettleser og gjøre dem tilgjengelige på kontoen umiddelbart. Slik gjør du det:

1. Gå til Innløsningskode, og velg deretter Logg på.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Velg Løs inn.
  1. Skriv inn den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og velg deretter Bekreft.

Trinn på Xbox One-konsollen: løse inn en forhåndsbetalt kode

1. Bla mot høyre til StoreHjem-skjermen.
  2. Velg Bla gjennom alle spill under Spill.
  1. Velg Bruk en kode. Eller si Xbox, bruk kode.
  1. Logg på hvis du blir bedt om det.
  2. Bruk en av følgende metoder til å løse inn koden:
  • For koder på 25 tegn:
  1. Hvis du ikke har en QR-kode eller koden ikke skannes riktig, velger du Angi koden på 25 tegn.
  2. Bruk tastaturet på skjermen til å skrive inn koden på 25 tegn. Du trenger ikke å bry deg med bindestreker, systemet ordner dem for deg.
  3. Når koden er løst inn, får du en bekreftelsesmelding.

Trinn på Xbox 360-konsollen: løse inn en forhåndsbetalt kode

1. Logg på Xbox Live med kontoen du vil bruke den forhåndsbetalte koden for.
  2. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
  1. Gå til Games & Apps, og velg deretter Redeem Code.
  1. Angi den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og velg deretter Done.
  2. Velg Yes for å bekrefte innløsingen når du blir bedt om det.