Løse inn en forhåndsbetalt kode

Oversikt

Denne artikkelen forklarer hvordan du løser inn forhåndsbetalte koder slik at du kan foreta Xbox-kjøp og utvide medlemskapene dine. Den forklarer også hvordan du kontrollerer saldoen på Microsoft-kontoen.

Forhåndsbetalte koder leveres vanligvis i form av kort med en 25-sifret kode på baksiden. Du kan kjøpe dem selv fra en forhandler, eller motta dem som gave. Du kan bruke forhåndsbetalte koder til å foreta kjøp uten kredittkort. Du kan løse inn forhåndsbetalte koder på konsollen eller på en datamaskin.

På denne siden

På denne siden finner du informasjon om følgende emner:

Trinn på datamaskin: Løse inn en forhåndsbetalt kode

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, inkludert Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Xbox Music Pass-kort på en datamaskin, og gjøre dem tilgjengelige på kontoen med en gang. Slik gjør du det:

1. På en datamaskin går du til Løs inn kode og klikker Logg på.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Løs inn.
picture
  1. Skriv inn den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og klikk Bekreft.
picture

Trinn på Xbox One-konsollen: Løse inn en forhåndsbetalt kode

Obs!  Det kan hende at Xbox One ikke er tilgjengelig i alle områder.

1. Gå til Games, og velg Use a code. Eller si Xbox, use code.
  2. Logg på hvis du blir bedt om det.
  3. Hvis du har en QR-kode, holder du den opp mot Kinect-sensoren.
    Hvis du ikke har en QR-kode, velger du Or enter the 25 character code og skriver inn koden din.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Løse inn en forhåndsbetalt kode

1. Logg på Xbox Live med kontoen du vil bruke den forhåndsbetalte koden for.
  2. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
picture
  1. Gå til Games & Apps, og velg deretter Redeem Code.
picture
  1. Angi den forhåndsbetalte koden på 25 tegn og velg Fullført.
  2. Klikk Yes for å bekrefte innløsingen når du blir bedt om det.

Du kan også se på følgende video for å finne ut hvordan du innløser en kode for et nedlastbart spill.

Innløse en kode for et nedlastbart spill