Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox

Denne artikkelen forklarer hvordan du løser inn forhåndsbetalte koder for Xbox, slik at du kan foreta Xbox-kjøp eller utvide Xbox-abonnementene dine.

Forhåndsbetalte Xbox-koder består av 25 tegn, med både tall og bokstaver, og følger et 5 x 5-format – fem blokker med fem tegn, som er skrevet ut på et kort du kjøper fra en forhandler.

Du kan løse inn forhåndsbetalte koder for Xbox på konsollen eller på en datamaskin.

Video: Bruke en forhåndsbetalt kode på Xbox One

Se videoen Bruke en forhåndsbetalt kode på Xbox OneObs! Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

På denne siden

Løse inn en forhåndsbetalt kode i en nettleser

Obs! Du kan ikke bruke eller aktivere forhåndsbetalte koder hvis kontoen din har et utestående beløp eller betalingsalternativet ditt er utløpt eller ikke lenger gyldig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, for eksempel Microsoft-gavekort og Xbox Live Gold-abonnementskort, via en nettleser og bruke dem med en gang. Slik gjør du det:

1. Gå til Løs inn kode i en nettleser, og velg deretter Logg på.
  2. Skriv inn den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og velg deretter Løs inn.

Løse inn en forhåndsbetalt kode i Xbox-appen i Windows 10

Obs! Du kan ikke bruke eller aktivere forhåndsbetalte koder hvis kontoen din har et utestående beløp eller betalingsalternativet ditt er utløpt eller ikke lenger gyldig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, for eksempel Microsoft-gavekort og Xbox Live Gold-abonnementskort, i Xbox-appen i Windows 10 og bruke dem med en gang. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Kontroller at du er logget på Microsoft-kontoen du vil løse inn koden for.
  2. Bla mot venstre, og velg Store-ikonet på Hjem-skjermen.
  1. Velg Løs inn en kode midt på Xbox Store-skjermen.
  1. Skriv inn koden på 25 tegn, og velg deretter Bekreft.

Løse inn en forhåndsbetalt kode på en Xbox One-konsoll

Obs! Du kan ikke bruke eller aktivere forhåndsbetalte koder hvis kontoen din har et utestående beløp eller betalingsalternativet ditt er utløpt eller ikke lenger gyldig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, for eksempel Microsoft-gavekort og Xbox Live Gold-abonnementskort, på Xbox One-konsollen og bruke dem med en gang. Dette gjør du ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Kontroller at du er logget på Microsoft-kontoen du vil løse inn koden for.
  2. Bla mot høyre til StoreHjem-skjermen.
  3. Velg Bruk en kode.
  4. Bruk skjermtastaturet til å angi koden på 25 tegn på skjermen Løs inn koden eller gavekortet, og velg deretter Neste for å fullføre innløsingen. Du trenger ikke å bry deg med bindestreker, systemet ordner dem for deg.

Når koden er løst inn, får du en bekreftelsesmelding.

Løse inn en forhåndsbetalt kode på en Xbox 360-konsoll

Obs! Du kan ikke bruke eller aktivere forhåndsbetalte koder hvis kontoen din har et utestående beløp eller betalingsalternativet ditt er utløpt eller ikke lenger gyldig. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement.

1. Logg på Microsoft-kontoen du vil bruke den forhåndsbetalte koden for.
  2. Trykk på guideknappen på kontrolleren.
  3. Velg Spill og apper, og velg deretter Løs inn kode.
  1. Angi den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og velg deretter Ferdig.
  2. Velg Ja for å bekrefte innløsingen når du blir bedt om det.