Logg på
Del denne siden

Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox

Denne artikkelen forklarer hvordan du løser inn forhåndsbetalte koder slik at du kan foreta Xbox-kjøp og utvide abonnementene dine. Den forklarer også hvordan du kontrollerer saldoen på Microsoft-kontoen.

Forhåndsbetalte koder leveres vanligvis i form av en 25-sifret kode som er trykt på et kort du kjøper hos en forhandler. Du kan bruke forhåndsbetalte koder til å foreta kjøp uten kredittkort. Du kan løse inn forhåndsbetalte koder på konsollen eller på en datamaskin.

picture

Obs!  Hvis du har Xbox 360 Entertainment For All Plan (bare USA), kan du ikke samle opp eller kombinere forhåndsbetalte abonnementer mens kontrakten gjelder. Hvis du opphever abonnementet før de to årene har gått, må du betale et gebyr for tidlig opphør i tillegg til eventuelle avgifter.

På denne siden

Nettlesertrinn: løse inn en forhåndsbetalt kode

Du kan løse inn alle typer forhåndsbetalte koder, for eksempel Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Xbox Music Pass-kort, via en nettleser og gjøre dem tilgjengelige på kontoen med en gang. Slik gjør du det:

1. Gå til Løs inn kode i en nettleser, og klikk Logg på.
  2. Logg på med Microsoft-kontoen.
  3. Klikk Løs inn.
picture
  1. Skriv inn den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og klikk Bekreft.
picture

Trinn på Xbox One-konsollen: Løse inn en forhåndsbetalt kode

1. Bla til høyre til Store på Hjem-skjermen.
  2. Velg Spill under Kategorier.
picture
  1. Velg Bruk en kode. Eller si Xbox, bruk kode.
picture
  1. Logg på hvis du blir bedt om det.
  2. Hvis den forhåndsbetalte koden er en QR-kode, holder du den opp mot Kinect-sensoren.
picture

Eller velg Eller angi koden på 25 tegn, og angi deretter koden.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Løse inn en forhåndsbetalt kode

1. Logg på Xbox Live med kontoen du vil bruke den forhåndsbetalte koden for.
  2. Trykk Guide-knappen på kontrolleren.
picture
  1. Gå til Spill og apper, og velg deretter Løs inn kode.
picture
  1. Angi den forhåndsbetalte koden på 25 tegn, og velg Ferdig.
  2. Velg Ja for å bekrefte innløsingen når du blir bedt om det.