Få informasjon om gavekort og forhåndsbetalte koder

Video: Bruke en forhåndsbetalt kode eller QR-kode på Xbox One

Se videoen Bruke en forhåndsbetalt kode eller QR-kode på Xbox One. Obs!  Denne videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Microsoft tilbyr gavekort og forhåndsbetalte koder for mange ulike tjenester. Denne siden tar for seg de ulike typene forhåndsbetalte koder og gavekort du kan bruke til å kjøpe Xbox-relatert innhold, innholdstypene du kan kjøpe med kodene, og hvordan hver type forhåndsbetalt kode påvirker Microsoft-kontoen.

Hvis du vil vite hvordan du løser inn gavekortet eller den forhåndsbetalte koden, kan du se Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox.

Hvis du vil ha informasjon om forhåndsbetalte koder for prøveabonnement på Xbox, kan du se Hvordan få et prøveabonnement på Xbox Live Gold.

Hvis du vil vite mer om Microsoft-gavekort og forhåndsbetalte kort, kan du se Gavekort.

På denne siden

Xbox-gavekort

Hva kan jeg kjøpe med et Xbox-gavekort?

Xbox-gavekort er flotte å bruke til å kjøpe nye spill og ny underholdning fra Xbox Store. Når du har løst inn Xbox-gavekortet på Microsoft-kontoen, kan du bruke det til å kjøpe de nyeste spillene, kartpakkene, filmene, TV-programmene, sangene, appene og annet fra alle deltakende Microsoft-nettbutikker, blant annet Windows Store og Windows Phone Store.

Obs!

• Du kan ikke bruke Xbox-gavekortet til å kjøpe et Xbox Live Gold-abonnement eller andre abonnementstjenester direkte.
  • Du kan ikke bruke Xbox-gavekortet til å kjøpe innhold fra markedsplassen for Xbox 360 eller Xbox 360-innhold på Xbox One.
  • Når du kjøper et Xbox-gavekort, må du kontrollere at valutaen du bruker, samsvarer med valutaen som er knyttet til mottakerens faktureringskonto. Hvis den ikke gjør det, kan ikke mottakeren løse inn gavekortet.
  • Hvis du løser inn et Xbox-gavekort i et land som ikke samsvarer med landet som er knyttet til faktureringskontoen, kan du ikke bruke disse pengene.
  • Pengene på Microsoft-kontoen kan ikke overføres etter at du har løst inn Xbox-gavekortet.
  • Du kan ikke bruke penger på Microsoft-kontoen til å kjøpe fysiske varer fra nettbutikker.

Windows-gavekort

Hva kan jeg kjøpe med et Windows-gavekort?

Windows-gavekort fungerer på samme måte som Xbox-gavekort og er flotte å bruke til å skaffe det nyeste innenfor spill, apper og underholdning fra Windows Store. Når du har løst inn Windows-gavekortet på Microsoft-kontoen, kan du bruke det til å kjøpe innhold fra alle deltakende Microsoft-nettbutikker, blant annet Windows Phone Store og Xbox Store.

Obs!

• Du kan ikke bruke Windows-gavekortet til å kjøpe et Xbox Live Gold-abonnement eller en annen abonnementstjeneste direkte.
  • Du kan ikke bruke Windows-gavekortet til å kjøpe innhold fra markedsplassen for Xbox 360 eller Xbox 360-innhold på Xbox One.
  • Når du kjøper et Windows-gavekort, må du kontrollere at valutaen du bruker, samsvarer med valutaen som er knyttet til mottakerens faktureringskonto. Hvis den ikke gjør det, kan ikke mottakeren løse inn gavekortet.
  • Hvis du løser inn et Windows-gavekort i et land som ikke samsvarer med landet som er knyttet til faktureringskontoen, kan du ikke bruke disse pengene.
  • Pengene på Microsoft-kontoen kan ikke overføres etter at du har løst inn Windows-gavekortet.
  • Du kan ikke bruke penger på Microsoft-kontoen til å kjøpe fysiske varer fra nettbutikker.

Forhåndsbetalt kode for Xbox Live Gold-abonnement

Hva kan jeg kjøpe med en forhåndsbetalt kode for Xbox Live Gold-abonnement?

En forhåndsbetalt kode for Xbox Live Gold-abonnement kan brukes til å kjøpe et 1-, 3- eller 12-måneders Xbox Live Gold-abonnement til bruk på Xbox-konsollen din. Du kan ikke kjøpe noe annet med denne typen forhåndsbetalt kode.

Andre forhåndsbetalte koder

Hva kan jeg kjøpe med andre typer forhåndsbetalte koder?

I tillegg til Xbox-gavekort, Windows-gavekort og forhåndsbetalte koder for Xbox Live Gold-abonnement finnes det andre typer forhåndsbetalte koder for bestemte artikler.

Eksempler omfatter EA Access-kort for Xbox One-nedlastingskode, forhåndsbetalte nedlastingskoder, nedlastbare innholdskoder for bestemte spill og den digitale koden for Groove Music Pass.

Disse forhåndsbetalte kodene kan bare brukes til å kjøpe Xbox-abonnementet eller -innholdet de gjelder for. Du kan ikke kjøpe noe annet med denne typen forhåndsbetalt kode.

Microsoft Points

Microsoft Points ble avviklet i august 2013. Nå utføres transaksjoner på Xbox-konsollen med den lokale valutaen.* Microsoft Points-kort du kjøper fra forhandlere, kan fortsatt løses inn på konsollen og Xbox.com inntil videre. Microsoft har ingen planer om å avvikle godkjenning av tidligere kjøpte Points-kort og -koder. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Vanlige spørsmål om overgang for Microsoft-konto til lokal valuta.

*Priser i De forente arabiske emirater er i amerikanske dollar.