Logg på
Del denne siden

Få mer informasjon om forhåndsbetalte koder for Xbox og Xbox Live

Her kan du lese om de ulike typene forhåndsbetalte koder du kan bruke til å kjøpe Xbox-relatert innhold, innholdstypene du kan kjøpe med kodene, og hvordan hver type forhåndsbetalt kode påvirker Microsoft-kontoen.

På denne siden

Xbox-gavekort

Du kan kjøpe Xbox-gavekort fra en forhandler (enten i en butikk eller på nettet) og legge dem til på Microsoft-kontoen for å bruke dem til Xbox-relaterte kjøp senere. Du kan også gi dem i gave.

Hva kan jeg kjøpe med et Xbox-gavekort? Du kan løse inn et Xbox-gavekort for å kjøpe Xbox Live-innhold, for eksempel spill og apper.

Hvordan påvirkes Microsoft-kontoen min når jeg bruker et Xbox-gavekort? Når du løser inn en kode for et Xbox-gavekort, blir gjenstående beløp på kortet lagt til i Microsoft-kontoen.

Obs!

Når du kjøper et Xbox-gavekort, må du kontrollere at valutaen som brukes til å kjøpe gavekortet, samsvarer med landet som er knyttet til mottakerens faktureringskonto. Hvis den ikke gjør det, kan ikke mottakeren løse inn gavekortet.

Hvis du løser inn et Xbox-gavekort i et land som ikke samsvarer med landet som er knyttet til faktureringskontoen, kan du ikke bruke disse pengene.

Hvis du har flyttet og vil løse inn valuta til kontoen fra det nye området du bor i, følger du trinnene nedenfor for din bestemte konsoll:

Xbox One: Du kan endre området ved å gå til systeminnstillingene for Xbox One. Du kan også endre den nasjonale innstillingen mens du er logget på Xbox.com.

Xbox 360: Se Endre området for Xbox Live-kontoen.

Microsoft kan ikke kombinere valutaer fra ulike områder, så pass på at du bruker all den lokale valutaen i det gjeldende området, siden du ikke kan få den tilbake etter at du har endret nasjonal innstilling.

Pengene på Microsoft-kontoen kan ikke overføres.

Unntak Siden euro brukes som valuta i flere land, må du passe på at mottakeren av et Xbox-gavekort som er kjøpt med euro, løser inn kortet i landet som er knyttet til mottakerens faktureringskonto.

Kode for Xbox Live Gold-medlemskap

Du kan løse inn en kode for Xbox Live Gold-medlemskap for et Xbox Live Gold-medlemskap.

Hvordan påvirkes Microsoft-kontoen min når jeg bruker en kode for Xbox Live Gold-medlemskap? Når du løser inn en kode for et Xbox Live Gold-medlemskap, blir medlemskapet lagt til på kontoen, eller et eksisterende Xbox Live Gold-medlemskap forlenges.

Kode for Xbox Music Pass

Du kan løse inn en kode for Xbox Music Pass for et Xbox Music Pass.

Hvordan påvirkes Microsoft-kontoen min når jeg bruker en kode for Xbox Music Pass? Når du løser inn en kode for et Xbox Music Pass, blir et Xbox Music Pass lagt til på kontoen, eller et eksisterende Xbox Music Pass forlenges.

Microsoft Points

Microsoft Points ble avviklet i august 2013. Nå utføres transaksjoner på Xbox-konsollen med den lokale valutaen.* Microsoft Points-kort du kjøper fra forhandlere, kan fortsatt løses inn på konsollen og Xbox.com inntil videre. Microsoft har ingen planer om å avvikle godkjenning av tidligere kjøpte Points-kort og -koder. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Overgang for Microsoft-konto til lokal valuta.

*Priser i De forente arabiske emirater er i amerikanske dollar.

Hva kan jeg kjøpe med Microsoft Points? Du kan løse inn Microsoft Points for å kjøpe Xbox Live-innhold, for eksempel spill og apper.

Hvordan påvirkes Microsoft-kontoen min når jeg bruker Microsoft Points? Når du løser inn en kode for Microsoft Points, blir Microsoft Points lagt til på kontoen din.

Andre forhåndsbetalte koder

I tillegg til Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort og Microsoft Points finnes det andre typer forhåndsbetalte koder for bestemte artikler.

Hva kan jeg kjøpe med andre forhåndsbetalte koder? Du kan løse inn andre forhåndsbetalte koder for å kjøpe Xbox Live-innhold, for eksempel spill og apper.

Hvordan påvirkes Microsoft-kontoen min når jeg bruker andre forhåndsbetalte koder? Når du løser inn andre forhåndsbetalte koder for Xbox Live-innhold, blir innholdet lagt til på Microsoft-kontoen, og nedlastingen starter.