Logg på
Del denne siden

Kontrollere abonnementet på og transaksjonsloggen for Xbox Live

Vise abonnementet på og transaksjonsloggen for Xbox Live

Du kan raskt vise abonnementsinformasjonen og transaksjonsloggen for Xbox Live ved å logge på Microsoft-kontoen i en nettleser. Dette viser de nyeste kjøpene, andre transaksjoner og gjeldende saldo på Microsoft-kontoen din.

Obs! Hvis du vil kontrollere abonnements- eller transaksjonsloggen for Xbox Live på nettet, må du oppgi e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din. Hvis du ikke husker disse, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.

Vise transaksjonene på Xbox 360-konsollen

Du kan vise detaljert transaksjonsinformasjon på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

Obs!  Hvis du har flere kontoer og vil se gjennom kjøpsloggen for barna, må du logge på hver profil for å se gjennom transaksjonene for hver konto.

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen som du vil vise transaksjonsloggen for.
  2. Gå til innstillinger, og velg Konto.
  3. Velg Nedlastingslogg under Dine faktureringsalternativer på siden Kontostyring.

Kjøpsloggen vises under Game purchase history.

Vise transaksjonene i en nettleser

Du kan vise detaljert transaksjonsinformasjon på nettet ved å bruke datamaskinen eller en annen enhet med Internett-tilgang. Slik gjør du det:

Obs! Hvis du har flere konsoller, kommer du ikke til å kunne kontrollere hvilken konsoll innhold ble lastet ned til. Hvis du vil se hvilket innhold som ble lastet ned til en bestemt Xbox 360-konsoll, kan du gå til Vise nedlastingsloggen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360-konsollen.

• Logg på Microsoft-kontoen. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode. Følg instruksjonene som vises. De fem siste transaksjonene vises under Faktureringsoversikt.

Hvis du har mer enn én Xbox Live-konto, kan det hende du ser beløp på kontoutskriften for kredittkortet for andre kontoer enn den du er logget på. Det kan også hende at du har knyttet kredittkortet til en annen Xbox-konto, for eksempel barnets konto. Se etter andre Xbox Live-profiler på konsollen, og logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til disse profilene.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du viser en liste over elementer du har lastet ned, kan du gå til Vise nedlastingsloggen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360-konsollen.

Bare for amerikanske kunder: Hvis Xbox Live-medlemskapet ditt er planen for Xbox 360-underholdning for alle (tidligere "2-års Xbox Live Gold-kontrakt"), vises ikke kostnadene på nettet. Du mottar i stedet en månedlig e-postmelding som viser de gjentatte belastningene for dette abonnementet, på e-postadressen for Microsoft-kontoen.

Vise abonnementsinformasjon

Slik viser du informasjon om Xbox Live Gold- eller Music Pass-abonnementet ditt på datamaskinen eller en annen enhet med Internett-tilgang:

1. Logg på Microsoft-kontoen. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode. Følg instruksjonene som vises.
  2. Klikk Tjenester og abonnementer.

Obs!  Hvis du vil ha informasjon om hvordan du deaktiverer automatisk fornyelse av abonnementet, kan du se Annullere Xbox Live Gold-abonnementet.