Kontrollere abonnements- og transaksjonsloggen for Xbox Live på nettet

Se abonnements- og transaksjonsloggen for Xbox Live

Logg på Microsoft-kontoen din for å kontrollere abonnementsinformasjonen og transaksjonsloggen for Xbox Live på nettet.

Obs! Hvis du vil kontrollere abonnements- eller transaksjonsloggen for Xbox Live på nettet, må du oppgi e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen din. Hvis du ikke husker disse, kan du se Finne e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen.

Vise transaksjoner på nettet

Du kan vise detaljert transaksjonsinformasjon på nettet ved å bruke datamaskinen eller en annen enhet med Internett-tilgang. Slik gjør du det:

Obs! Hvis du har flere konsoller, kommer du ikke til å kunne kontrollere hvilken konsoll innhold ble lastet ned til. Hvis du vil se hvilket innhold som ble lastet ned til en bestemt Xbox 360-konsoll, kan du gå til Vise nedlastingsloggen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360-konsollen.

1. Logg på Microsoft-kontoen din. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode. Følg instruksjonene som vises. De fem siste transaksjonene vises under Transaksjoner.
picture
  1. Velg en transaksjon, eller klikk Mer under Transaksjoner hvis du vil vise flere detaljer.
picture

Gå til Commerce.Microsoft.com for å se alle transaksjonene som er knyttet til Microsoft-kontoen din. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode.

Hvis du har mer enn én Xbox Live-konto, kan det hende du ser beløp på kontoutskriften for kredittkortet for andre kontoer enn den du er logget på. Det kan også hende at du har knyttet kredittkortet til en annen Xbox-konto, for eksempel ditt barns konto. Se etter andre Xbox Live-profiler på konsollen, og logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til disse profilene.

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du viser en liste over elementer du har lastet ned, kan du gå til Vise nedlastingsloggen for Xbox Live på datamaskinen eller Xbox 360-konsollen.

Bare for amerikanske kunder: Hvis Xbox Live-medlemskapet ditt er planen for Xbox 360-underholdning for alle (tidligere "2-års Xbox Live Gold-kontrakt"), vises ikke kostnadene på nettet. Du mottar i stedet en månedlig e-postmelding som viser de gjentatte belastningene for dette abonnementet, på e-postadressen for Microsoft-kontoen.

Vise abonnementsinformasjon

Slik viser du informasjon om Xbox Live Gold- eller Music Pass-abonnementet ditt på datamaskinen eller en annen enhet med Internett-tilgang:

1. Logg på Microsoft-kontoen. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode. Følg instruksjonene som vises.
  2. Klikk Subscriptions.

Obs! Hvis du vil ha informasjon om hvordan du slår av automatisk fornyelse av medlemskapet eller sier opp medlemskapet, kan du se Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet.