Kontrollere fakturerings- og kjøpsloggen for Xbox Live eller Xbox Music Pass

Vise transaksjoner på nettet

Hvis du vil kontrollere kjøpsloggen, må du oppgi e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du ikke har denne informasjonen, kan du se Glemt passordet til Microsoft-kontoen for å finne ut hvordan du kan tilbakestille passordet.

1. Logg på Microsoft-kontoen. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode. Følg instruksjonene som vises.

De fem siste transaksjonene vises under Transaksjoner.

1. Velg en transaksjon eller klikk Mer under Transaksjoner hvis du vil vise flere detaljer.

Hvis du vil vise alle transaksjonene som er knyttet til Microsoft-kontoen, klikker du Se alle transaksjoner på Commerce.Microsoft.com under Transaksjoner. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode.

Merk* kun for kunder i USA Hvis Xbox Live-medlemskapet er planen for Xbox 360-underholdning for alle (tidligere "2-årskontrakt på Xbox Live Gold"), ser du ikke belastningene online. I stedet får du en månedlig e-post som viser de gjentatte belastningene for det abonnementet, på e-postadressen for Microsoft-kontoen.

Jeg ser en belastning på kredittkortets kontoutskrift, men jeg ser ikke belastningen når jeg logger på på nettet. Hvorfor?

Hvis du har flere Xbox Live-kontoer, vises kanskje belastninger på kredittkortets kontoutskrift for andre kontoer enn den du er logget på. Du har kanskje også kredittkortet knyttet til en annen Xbox-konto, for eksempel barnets konto. Se etter andre Xbox Live-profiler på konsollen, og logg på xbox.com/account med Microsoft-kontoen som er knyttet til disse Xbox Live-profilene. Hvis du ikke husker Microsoft-kontoen, kan du se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen.