Kontrollere fakturerings- og kjøpsloggen for Xbox Live

Vise transaksjoner på nettet

Hvis du vil kontrollere kjøpsloggen for Xbox Live, må du oppgi e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen. Hvis du ikke har denne informasjonen, kan du se Glemt passordet til Microsoft-kontoen for å finne ut hvordan du kan tilbakestille passordet.

1. Logg på Microsoft-kontoen. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode. Følg instruksjonene som vises.
  2. De fem siste transaksjonene vises under Transaksjoner.

picture
  1. Velg en transaksjon, eller klikk Mer under Transaksjoner hvis du vil vise flere detaljer.
picture

Hvis du vil vise alle transaksjonene som er knyttet til Microsoft-kontoen, klikker du Se alle transaksjoner på Commerce.Microsoft.com under Transaksjoner. Du blir kanskje bedt om å angi en sikkerhetskode.

Bare for amerikanske kunder: Hvis Xbox Live-medlemskapet ditt er planen for Xbox 360-underholdning for alle (tidligere "2-års Xbox Live Gold-kontrakt"), vises ikke belastningene på nettet. Du mottar i stedet en månedlig e-postmelding som viser de gjentatte belastningene for dette abonnementet, på e-postadressen for Microsoft-kontoen.

Jeg ser en belastning på kredittkortets kontoutskrift, men jeg ser ikke belastningen når jeg logger på på nettet. Hvorfor?

Hvis du har flere Xbox Live-kontoer, vises kanskje belastninger på kredittkortets kontoutskrift for andre kontoer enn den du er logget på. Du har kanskje også kredittkortet knyttet til en annen Xbox-konto, for eksempel barnets konto. Se etter andre Xbox Live-profiler på konsollen, og logg på med Microsoft-kontoen som er knyttet til disse Xbox Live-profilene. Hvis du ikke husker Microsoft-kontoen, kan du se Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen.