Legge til, endre eller fjerne Xbox Music Pass-kredittkortene

Oversikt

Du kan ha ett eller flere kredittkort tilknyttet Xbox Music Pass (tidligere kalt Zune Music Pass). Disse betalingsmåtene kan brukes til å kjøpe artikler fra Music Store og kan administreres fra siden Betalingsalternativer i kontoen.

Hvis du vil ha mer informasjon om Xbox Music Pass, se følgende:

Endre kredittkort for Xbox Music Pass

Slik knytter du et nytt kredittkort til Xbox Music-kontoen:

1. Gå til siden Microsoft-konto og logg på med e-postadressen og passordet som er knyttet til denne kontoen.
    Obs!  Hvis du vil ha gå inn på kontoen fra Xbox Music-appen, åpner du appen, peker i øvre eller nedre høyre kant på skjermen (eller sveiper fra høyre), trykker eller klikker Innstillinger, trykker eller klikker Konto og trykker eller klikker Administrer betalingsalternativer.
  2. Etter at du har logget på, kan det hende du blir bedt om å oppgi en kode som du får tilsendt via e-post eller tekstmelding (avhengig av innstillingene dine). Dette er identitetsbeviset ditt. (Hvis du vil ha informasjon om hvordan du konfigurerer identitetsbevis, kan du se Få hjelp med Microsofts kontosikkerhetsbevis.)
  3. Trykk eller klikk Administrer betalingsalternativer.
  4. Trykk eller klikk Legg til et nytt kredittkort (det kan hende du må bla ned for å se knappen).
  5. På siden Legg til kredittkort angir du informasjonen for det nye kortet og trykker eller klikker Lagre.

Fjerne et kredittkort fra Xbox Music Pass

Hvis du har et månedsvis Xbox Music Pass-medlemskap og du fjerner kredittkortet, er Music Pass aktivt til slutten av gjeldende periode som du har betalt for.

Slik fjerner du et kredittkort fra Xbox Music-kontoen:

1. Gå til siden Microsoft-konto og logg på med e-postadressen og passordet som er knyttet til denne kontoen.
    Obs!  Hvis du vil ha gå inn på kontoen fra Xbox Music-appen, åpner du appen, peker i øvre eller nedre høyre kant på skjermen (eller sveiper fra høyre), trykker eller klikker Innstillinger, trykker eller klikker Konto og trykker eller klikker Administrer betalingsalternativer.
  2. Etter at du har logget på, blir du bedt om å oppgi en kode som du får tilsendt via e-post eller tekstmelding (avhengig av innstillingene dine). Dette er identitetsbeviset ditt. (Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du konfigurerer identitetsbevis, kan du se Få hjelp med Microsofts kontosikkerhetsbevis.)
  3. Trykk eller klikk Administrer betalingsalternativer.
  4. På siden Administrer betalingsalternativer trykker eller klikker du Fjern ved siden av kredittkortet du ikke vil bruke lenger.

Obs! Det gamle kredittkortet fjernes fra systemet vårt, og du kan ikke lenger bruke det. Eventuell informasjon som fortsatt vises om kortet, er bare for at du skal ha det til historisk referanse.

Problemer med å legge til kredittkort eller endre en betalingsmåte

Hvis du har problemer når du prøver å legge til eller fjerne en betalingsmåte, kan du se delen "Kredittkortet ble ikke godkjent eller statuskode 80190821, 8004ad43 eller 8058F041" i Feilsøke kjøpsproblemer for Xbox LIVE.