Oppdatere betalingsinformasjonen for å fortsette Xbox-abonnementet

Hvis vi ikke kan belaste kredittkortet med betalinger, kan du ikke bruke Xbox-abonnementet før kortet er oppdatert eller en annen betalingsmåte er lagt til. Hvis du kjøpte andre Microsoft-tjenester med samme kredittkort, kan det hende at disse tjenestene også påvirkes.

Du kan bidra til å forhindre ytterligere tjenesteavbrudd ved å oppdatere betalingsinformasjonen. Du kan gjøre dette på nettet eller Xbox One-konsollen.

Oppdatere betalingsinformasjonen på nettet

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen.
  2. Finn det utestengte abonnementet i listen.
  3. Velg det blå spørsmålstegnet under Status, velg Betal nå-koblingen, og følg deretter instruksjonene.

Oppdatere betalingsinformasjonen på Xbox One-konsollen

1. Velg Innstillinger > Konto > Abonnementer.
  2. Finn det utestengte abonnementet, og velg det.
  3. Velg Betal nå under Betaling og fakturering.
  4. Velg hvordan du vil betale, og følg instruksjonene.