Kontrollere kjøpsloggen på Xbox 360

Hvis det vises en Xbox-belastning på kontoutskriften fra banken og du må gå gjennom kjøpsloggen for Xbox for å finne ut hva belastningen gjelder, kan du gjøre dette på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen som har kjøpsloggen du må gå gjennom.

Obs!
    Hvis du prøver å gå gjennom kjøpsloggen til barnet, må du logge på Microsoft-kontoen for barnet. Hvis du ikke er sikker på hvilken profil som foretok kjøpet, må du kanskje gå gjennom alle profilene på konsollen.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Gå til settings, velg Account, og velg deretter Purchase History i fanen Your Billing Options.
Bilde viser Purchase History uthevet under Your Billing Options på Account-siden.

Obs!  Du blir kanskje bedt om å oppdatere eller installere Internet Explorer-appen hvis den ikke allerede er installert på konsollen.

1. Bruk styrespakene på håndkontrolleren til å rulle opp eller ned til du ser transaksjonen i kjøpsloggen som svarer til belastningen på kontoutskriften fra banken.
  2. Hvis belastningen er for et Xbox-abonnement og du vil si opp abonnementet, avslutter du IE-appen.
  3. Gå til settings, velg Account, og velg deretter Manage Membership i fanen Your Billing Options.
Bilde viser Manage Membership uthevet under Your Billing Options på Account-siden.
  1. Bruk styrespakene på håndkontrolleren til å rulle til abonnementet du vil si opp, og velg deretter Cancel.