Feilmeldingen "Your credit card has been declined several times ..." vises ved bruk av Xbox-abonnement

Betale det utestående beløpet Velg Betal nå-knappen for å betale det utestående beløpet for Xbox-abonnementet.

Du ser følgende feilmelding når du prøver å bruke Xbox-abonnementet:

Your credit card has been declined several times by our billing service

Dette betyr at du har et forfalt beløp på Microsoft-kontoen.

Løsning

Når du mottar denne feilmeldingen, betyr det at Xbox-abonnementet er utestengt på grunn av manglende betaling, og du har en utestående saldo på kontoen.

Før du kan bruke Xbox-abonnementet, må du betale utestående saldo. Slik betaler du på Internett:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen.
  2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Obs!  Du kan ikke bruke en forhåndsbetalt kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det utestående beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.

Når du har betalt saldoen og gjenopprettet Xbox-abonnementet, må du oppdatere gjeldende betalingsalternativ eller legge til et nytt. Se en av følgende sider hvis du vil gjøre det:

Kontroller at du også oppdaterer faktureringsinformasjonen på Internett slik at denne samsvarer med endringene du gjorde for betalingsalternativet. Se Oppdatere fakturakontaktopplysningene på nett for å gjøre dette.