Si opp Xbox-abonnementet

Si opp Xbox-abonnementet Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen for å si opp abonnementet.

Hvis du vil si opp og stoppe fornyelse av et Xbox-abonnement, for eksempel et Xbox Live Gold-abonnement, et Groove Music Pass, EA Access eller The Elder Scrolls Online, kan du gjøre dette på nettet eller konsollen.

Video: Administrere betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrere betalinger og abonnementer på Xbox. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Viktig!

Vær oppmerksom på følgende før du sier opp Xbox-abonnementet:

• Du kan ikke si opp et Xbox-abonnement hvis det er forfalt eller sperret. Du må betale det forfalte beløpet før du kan si opp eller deaktivere automatisk fornyelse.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se en av følgende sider:

• Hvis du har et forhåndsbetalt abonnement, vises ikke alternativet Avbryt eller Fjern ved siden av Xbox-abonnementet. Du trenger ikke å si opp eller deaktivere automatisk fornyelse, fordi forhåndsbetalte abonnementer utløper automatisk og du faktureres ikke.

Si opp Xbox-abonnementet på nettet

Du kan si opp Xbox-abonnementet enten øyeblikkelig eller ved å stoppe automatisk fornyelse.

Hvis du sier opp Xbox-abonnementet med en gang, mister du samtidig tilgang til abonnementstjenesten. Hvis du stopper automatisk fornyelse av abonnementet, kan du fortsette å bruke abonnementstjenesten til den utløper.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se en av følgende sider:

• Hvis du vil si opp Xbox-abonnementet med en gang, går du til Avbryte et Microsoft-abonnement, velger Avbryt umiddelbart til venstre på siden og følger deretter instruksjonene.
  • Hvis du vil stoppe automatisk fornyelse av abonnementet, går du til Avbryte et Microsoft-abonnement, velger Stoppe automatisk fornyelse til venstre på siden og følger deretter instruksjonene.

Si opp et Xbox-abonnement på Xbox 360-konsollen

1. Velg Innstillinger > Konto > Abonnementer på Xbox One-konsollen.
  2. Velg abonnementet du vil si opp, og trykk deretter A-knappen  .
  3. Velg Avbryt abonnement under Betaling og fakturering, og følg instruksjonene.

Vil du har mer hjelp med å si opp Xbox-abonnementet?

Hvis du har problemer med å si opp Xbox-abonnementet, kan du se gjennom følgende før du kontakter kundestøtte for Xbox:

Jeg har allerede sagt opp Xbox-abonnementet, men jeg ble fortsatt belastet for det.
Hvis du ble belastet etter at du hadde sagt opp Xbox-abonnementet, antyder sannsynligvis dette at du hadde et utestående beløp for gjeldende abonnementsperiode da du deaktiverte automatisk fornyelse. Hvis du sa opp abonnementet, blir du ikke belastet på nytt.

Jeg ser ikke noe alternativ for å si opp Xbox-abonnementet når jeg logger på.
Hvis du logger på Microsoft-kontoen og ser alternativet Forny, men ikke Avbryt, betyr dette at du allerede har deaktivert automatisk fornyelse og ikke blir ytterligere belastet.

Jeg ser ingen Xbox-abonnementer når jeg logger på, men jeg har fortsatt et beløp for et Xbox-abonnement.
Hvis ingen abonnementer vises når du logger på kontoen, må du kontrollere at du er logget på riktig Microsoft-konto. Hvis du ikke er sikker på hvilken Microsoft-konto du bruker for Xbox-abonnementet, bruker du løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord

Jeg betaler for abonnementet til en annen person.
Hvis du betaler for Xbox-abonnementet til en annen person, kan du ikke si opp abonnementet. Eieren av Microsoft-kontoen må følge fremgangsmåten i delen Si opp Xbox-abonnementet på nettet tidligere på denne siden for å si opp Xbox-abonnementet sitt.