Endre hvordan du betaler for et Xbox-abonnement

Oppdatere gjeldende betalingsmåte for Xbox-abonnementet Velg den grønne påloggingsknappen for å endre hvordan du betaler for Xbox-abonnementene.
Video: Administrere betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrere betalinger og abonnementer på Xbox. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Hvis betalingsalternativet du bruker til å betale for Xbox-abonnementet, er utløpt eller ikke lenger gyldig, må du oppdatere det for ikke å miste tilgang til abonnementet.

Endre hvordan du betaler på nettet

Slik endrer du hvordan du betaler for Xbox-abonnementet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen i en nettleser.
    Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.
  2. Finn Xbox-abonnementet du vil endre betalingsalternativet for, i listen, og velg deretter Endre betalingsmåte.
  3. Velg det nye betalingsalternativet fra listen, eller velg Legg til en ny betalingsmåte, og følg deretter instruksjonene.

Etter at du har oppdatert hvordan du betaler for Xbox-abonnementet, kan du fjerne betalingsalternativet du ikke lenger vil bruke.

Hvis du vil bruke en forhåndsbetalt abonnementskode i stedet for et abonnement som fornyes, kan du løse inn en forhåndsbetalt kode på nettet. Du må likevel si opp gjeldende abonnement for å unngå fornyelsesavgifter.

Obs!  Hvis abonnementet har forfalt, må du betale det forfalte beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.

Endre hvordan du betaler, på Xbox One-konsollen

Hvis du er på Xbox One-konsollen, kan du enkelt endre hvordan du betaler for Xbox-abonnementet, uten å gå på nettet.

1. Velg Innstillinger > Konto > Abonnementer på konsollen.
  2. Velg abonnementet du vil administrere.
  3. Velg Endre betalingsalternativ under Betaling og fakturering.
  4. Velg et eksisterende betalingsalternativ, eller velg Legg til en ny betalingsmåte.