Administrere abonnementet på Xbox 360

Du kan enkelt administrere alle Xbox-abonnementene, for eksempel Xbox Live Gold eller Groove Music Pass, på Xbox 360-konsollen. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen som er knyttet til abonnementet du vil administrere, på Xbox 360-konsollen. Hvis du vil administrere barnets abonnement, må du logge på barnets Microsoft-konto.

Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Velg Settings, og velg deretter Account.
  3. Velg Manage Membership.
Eksempel på Account Management-skjermen med alternativet Manage Membership uthevet og en liste over kontoens abonnementer

Obs!  Du blir kanskje bedt om å oppdatere eller installere Internet Explorer-appen hvis den ikke allerede er installert og oppdatert på konsollen.

1. Bruk styrespakene på håndkontrolleren til å navigere til abonnementet du vil administrere, og gjør deretter noe av det følgende:
    • Aktiver eller deaktiver automatisk fornyelse.
    • Endre hvordan du betaler for Xbox-abonnementer.
    • Bruk funksjonen Betal nå hvis Xbox-abonnementene har betalingsproblemer.
    • Kontroller når Xbox-abonnementene utløper eller fornyes.
    • Se når den neste fornyelsesavgiften betales.
  2. Hvis du må si opp abonnementet, endre hvordan du betaler for abonnementet, eller betale for et forfalt abonnement med en gang, velger du den aktuelle koblingen og følger instruksjonene.

Eksempel på abonnementsliste, der hvert element i listen har alternativer, for eksempel Avbryt og Endre betalingsmåte