Hvordan du betaler et forfalt beløp på et Xbox-abonnement

Betale det utestående beløpet

Velg Betal nå-knappen for å betale det utestående beløpet på Xbox-abonnementet.

Video: Administrere betalinger og abonnementer på Xbox

Se videoen Administrere betalinger og abonnementer på Xbox. Obs!  Videoen er bare tilgjengelig på engelsk.

Når Xbox-abonnementet er utestengt og du har et utestående beløp, må du betale hele beløpet for å kunne fortsette å bruke det. Slik betaler du det forfalte beløpet på nettet:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer på Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen din, kan du bruke løsningen for tapt konto eller løsningen for tapt passord.

2. Finn frem til det forfalte abonnementet i listen. Det forfalte beløpet vises i rødt.
  3. Velg Betal nå, og følg deretter instruksjonene for å betale beløpet.

Obs!  Du kan ikke bruke en forhåndsbetalt kode til å betale beløpet du skylder. Du må betale det utestående beløpet ved å bruke fremgangsmåten ovenfor før du løser inn den forhåndsbetalte koden.