Hvordan få et prøveabonnement på Xbox Live Gold

Med et prøveabonnement på Xbox Live Gold får du midlertidig tilgang til funksjonene på Xbox Live, blant annet flerspillerspill på nettet. Denne artikkelen beskriver de tilgjengelige prøveabonnementene på Xbox Live Gold.

Obs!  Du kan ikke legge til et prøveabonnement på Xbox Live Gold hvis du allerede har et Xbox Live Gold-abonnement.

Emner

Én måneds gratis prøveabonnement på Xbox Live Gold med nye Microsoft-kontoer

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll og oppretter en ny Microsoft-konto, kan du registrere deg for et Xbox Live Gold-abonnement som fornyes hver måned, og få den første måneden gratis.

Du kan også registrere deg for et prøveabonnement på Xbox Live Gold når du oppretter en ny konto på nettet. Slik gjør du det:

1.  Logg deg på siden med abonnementer etter du har opprettet en Microsoft-konto.
  2. Velg Gold – Gratis prøvemedlemskap i 1 måned, og velg deretter Neste.
  3. Velg Legg til kredittkort.

Viktig!  Selv om prøveabonnementet er gratis, må du registrere et betalingsalternativ siden abonnementet fornyes til et betalt Xbox Live Gold-abonnement med mindre du avbryter det. Du må legge til et betalingsalternativ, for eksempel et kredittkort eller en PayPal-konto, på kontoen din.

Hvis du ikke vil ha et betalt Xbox Live Gold-abonnement etter at prøveabonnementet på Xbox Live Gold har utløpt, må du avbryte det. Se «Avbryte et prøveabonnement på Xbox Live Gold» nedenfor.

1. Angi faktureringsinformasjon, og klikk deretter Neste.
  2. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Obs!

• Prøveabonnementet på Xbox Live Gold er knyttet til én gamertag.
  • Bare tre kontoer med prøveabonnement på Xbox Live Gold er tilgjengelige per konsoll. Når en bruker har opprettet tre kontoer med prøveabonnement på Xbox Live Gold på konsollen, får ikke brukeren lenger en melding med tilbud om å opprette en konto med prøveabonnement på Xbox Live Gold.
  • Kontroller at riktig land/region er valgt i faktureringsinformasjonen, når du registrerer deg for å bruke dette tilbudet.

Én måneds gratis prøveabonnement på Xbox Live Gold med eksisterende Microsoft-kontoer

Hvis du allerede har en Microsoft-konto og ikke har et aktivt betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du registrere deg for et én måneds gratis prøveabonnement på Xbox Live Gold.

Slik registrerer du deg:

1. Logg på abonnementssiden med Microsoft-kontoen.
  2. Hvis du er berettiget til en gratis prøveperiode, vises Gold – Gratis prøvemedlemskap i 1 måned som et abonnementstilbud. Velg Gold – Gratis prøvemedlemskap i 1 måned, og velg deretter Neste.
  3. Legg til et betalingsalternativ for kontoen hvis du blir bedt om det. Hvis du allerede har registrert et betalingsalternativ, kan du bruke det.

Viktig!  På slutten av den første (gratis) måneden, gjøres prøveabonnementet automatisk om til et betalt Xbox Live Gold-abonnement med månedlig fornyelse som standard. Det betalte Xbox Live Gold-abonnementet fornyes med betalingsalternativet du la til på kontoen.

Hvis du ikke vil at det gratis én måneds prøveabonnementet på Xbox Live Gold skal fornyes, må du avbryte det. Se «Avbryte et prøveabonnement på Xbox Live Gold» nedenfor.

1. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Obs!

• Dette er et én måneds gratis prøveabonnement som gjøres om til et betalt Xbox Live Gold-abonnement og fornyes månedlig etter den første (gratis) måneden.
  • Hvis du vil registrere deg for dette gratis én måneds prøveabonnementet på Xbox Live Gold, må du legge til et betalingsalternativ på kontoen, for eksempel et kredittkort eller en PayPal-konto.
  • Dette gratis én måneds prøveabonnementet på Xbox Live Gold er bare tilgjengelig for kunder som for tiden ikke har et aktivt betalt Xbox Live Gold-abonnement, og som ikke tidligere har hatt et prøveabonnement.

Forhåndsbetalte koder for prøveabonnementer på Xbox Live Gold som er inkludert med spill eller konsollpakker

Enkelte spill eller konsollpakker kan inneholde en forhåndsbetalt kode for et prøveabonnement på Xbox Live Gold. Dette prøveabonnementet starter så snart du aktiverer det forhåndsbetalte kortet.

Følgende begrensninger gjelder prøveabonnementer på Xbox Live som kommer med spill eller konsollpakker:

• Hvis du har et eksisterende betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du ikke løse inn prøveabonnementer på Xbox Live Gold som kommer med spill eller konsollpakker, for å utvide abonnementsperioden. Du kan imidlertid løse inn den forhåndsbetalte koden når gjeldende betalte abonnement utløper.
  • Forhåndsbetalte koder for prøveabonnementer på Xbox Live Gold er bare tilgjengelige i utvalgte spill og pakker.
  • Du får ikke tilgang til Games with Gold for Xbox 360 med denne typen prøveabonnement på Xbox Live Gold.
  • Forhåndsbetalte koder for prøveabonnementer på Xbox Live Gold som kommer med spill eller konsollpakker, kan ikke overlappe. Dette betyr at du ikke kan starte en annen prøveperiode før gjeldende prøveperiode er avsluttet. Du kan imidlertid kjøpe et nytt betalt Xbox Live Gold-abonnement og starte abonnementet når som helst i løpet av prøveperioden.
  • Hvis du ikke har et betalt Xbox Live Gold-abonnement for øyeblikket, er det ikke noen grense for hvor mange ganger du kan bruke denne typen prøveabonnement på Xbox Live Gold.

Se «Avbryte et prøveabonnement på Xbox Live Gold» nedenfor.

Hvis du ikke vil at det gratis prøveabonnementet på Xbox Live Gold skal fornyes til et betalt Xbox Live Gold-abonnement, må du avbryte det. Slik gjør du det:

1. Logg på siden Tjenester og abonnementer med Microsoft-kontoen som er knyttet til det gratis prøveabonnementet du vil avbryte.
  2. Finn prøveabonnementet på Xbox Live Gold.
  3. Velg Avbryt, og følg deretter instruksjonene.
Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sier opp betalte Xbox-abonnementer, kan du se Si opp et Xbox-abonnement.

Hvis feilkode 8C210007 vises når du registrerer deg for et prøveabonnement på Xbox Live Gold

Hvis denne feilkoden vises, kan det bety at er et problem med til Xbox Live-tjenesten, eller at faktureringsinformasjonen på kontoen din er feil.

Du kan løse dette problemet ved å gå til Feilkode 8C210007 vises når du registrerer deg for en gratis prøveperiode på Xbox Live Gold.