Administrere betalingsalternativer

Logg på kontoen din for å administrere Xbox Live-betalingsalternativene dine nå.
Følg denne fremgangsmåten for å endre land eller område i fakturaopplysningene for Xbox Live-medlemskapet ditt.
Følg disse trinnene for å oppdatere faktureringsinformasjonen som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
Følg disse trinnene for å endre betalingsalternativet som er knyttet til Xbox Live-medlemskapet ditt.
Finn ut hvordan du legger til et nytt betalingsalternativ og overfører utestående saldo hvis betalingen avvises.
Hvis du vil annullere Xbox Live-medlemskapet eller Xbox Music Pass, deaktivere automatisk fornyelse for kontoen eller fjerne et betalingsalternativ fra den, kan denne løsningen være til hjelp.
Finn ut hvordan du fjerner et betalingsalternativ eller kredittkort fra Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen.
Finn ut hvordan du legger til et nytt kredittkort eller en ny PayPal-konto i betalingsmåtene for Xbox Live.
Få mer informasjon om hvordan du oppdaterer eller endrer betalingsalternativer for Xbox Live-barnekontoer.
Finn ut hvordan du bruker PayPal-kontoen din som betalingsmåte på Xbox Live.
Finn ut hvordan du legger til, endrer eller fjerner kredittkort tilknyttet Xbox Music Pass.

Kundestøtteressurser