Logg på
Del denne siden

Forhåndsbetalte koder

Få informasjon om de ulike typene forhåndsbetalte koder du kan bruke til å kjøpe Xbox-relatert innhold, blant annet hva du kan kjøpe, og hvordan kodene og kjøpene vises på Microsoft-kontoen din.
Finn ut hvordan du løser inn et Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort eller en annen forhåndsbetalt kode for innhold i Xbox Live eller Xbox Music.
Hvis du har en forhåndsbetalt kode, et gavekort eller en kampanjekode, kan du løse dem inn her.
Finn ut hvordan du løser inn forhåndsbetalte kort og kampanjekoder på Windows Phone 8.
Hvis du har problemer med å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox Live, finner du noen mulige løsninger her.
Finn ut hvordan du feilsøker problemer du kan støte på når du prøver å løse inn et token eller en QR-kode på Xbox One.

Kundestøtteressurser