Forhåndsbetalte koder

Få informasjon om gavekort og forhåndsbetalte koder
Få informasjon om de ulike typene forhåndsbetalte koder du kan bruke til å kjøpe Xbox-relatert innhold, blant annet hva du kan kjøpe, og hvordan kodene og kjøpene vises på Microsoft-kontoen.
Løse inn en forhåndsbetalt kode for Xbox
Finn ut hvordan du løser inn et Xbox-gavekort, Xbox Live Gold-kort eller en annen forhåndsbetalt kode for innhold i Xbox Live.
Løse inn forhåndsbetalte koder
Hvis du har en forhåndsbetalt kode, et gavekort eller en kampanjekode, kan du løse dem inn her.
Løse inn forhåndsbetalte kort eller kampanjekoder på Windows Phone 8
Finn ut hvordan du løser inn forhåndsbetalte kort og kampanjekoder på Windows Phone 8.
Feilsøke problemer med innløsing av Xbox Live-koder
Hvis du har problemer med å løse inn en forhåndsbetalt kode på Xbox Live, finner du noen mulige løsninger her.
Feilsøke problemer med å løse inn en QR-kode på Xbox One
Finn ut hvordan du feilsøker problemer som kan oppstå når du prøver å løse inn en QR-kode på Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser