Administrere kontoen

Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Endre området for Xbox Live-kontoen
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Meldingen om å bekrefte at e-postadressen er din, når du logger på Xbox.com
Finn ut hvordan du bekrefter e-postadressen når du logger på Xbox.com.
Åpne Microsoft-kontoen på nytt
Finn ut hvordan du åpner Microsoft-kontoen på nytt.
Du blir bedt om å oppdatere kontoen din når du laster ned Xbox Live-profilen din
Finn ut hvorfor du blir bedt om å oppdatere kontoinformasjonen din når du laster ned Xbox Live-profilen din.

Kundestøtteressurser