Logg på
Del denne siden

Administrere kontoen

Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen din eller tilbakestiller et kontopassord du har glemt.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hvordan du endrer eller oppdaterer opplysningene om Xbox Live-kontoen din: navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse.
Finn en løsning på feilmeldingen for Games for Windows Live "Error: The profile could not be signed in to Live."
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Finn ut hvordan du åpner Microsoft-kontoen igjen.
Xbox Live-kontoen din er sperret. Se hvor du kan få mer informasjon.
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du fjerner passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360- eller Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser