Administrere kontoen

Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Endre området for Xbox Live-kontoen
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Feilmeldingen "Sorry, there’s a problem with your billing address" vises når du foretar et kjøp på Xbox Live
Finn ut hvordan du løser feilen "Sorry, there’s a problem with your billing address", slik at du kan foreta kjøp med Xbox Live-kontoen.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Fjerne passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360- eller Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du fjerner passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360- eller Xbox One-konsollen.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Åpne Microsoft-kontoen på nytt
Finn ut hvordan du åpner Microsoft-kontoen på nytt.

Kundestøtteressurser