Administrere kontoen

Populære emner

Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen din eller tilbakestiller et kontopassord du har glemt.
Finn ut hvordan du endrer eller oppdaterer informasjonen om Xbox Live-kontoen din: navn, adresse, telefonnummer eller e-postadresse.
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: “The email address or password you entered is not valid. Please try again.”
Finn ut hvordan du løser feilen "Sorry, there’s a problem with your billing address", slik at du kan foreta kjøp med Xbox Live-kontoen.
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Få hjelp til å logge på Microsoft-kontoen, tilbakestille et mistet eller glemt passord og administrere kontosikkerheten.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.

Kundestøtteressurser