Administrere kontoen: Populære emner

Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Fjerne passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360- eller Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du fjerner passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360- eller Xbox One-konsollen.
Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Åpne Microsoft-kontoen på nytt
Finn ut hvordan du åpner Microsoft-kontoen på nytt.

Kundestøtteressurser