Administrere kontoen: Populære emner

Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Endre området for Xbox Live-kontoen
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Endre innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du endrer innstillingene for pålogging på Xbox One-konsollen.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Meldingen om å bekrefte at e-postadressen er din, når du logger på Xbox.com
Finn ut hvordan du bekrefter e-postadressen når du logger på Xbox.com.

Kundestøtteressurser