Administrere gamertag og profil

Populære emner

Finn ut hvordan du endrer Xbox Live-gamertagen på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.

Kundestøtteressurser