Administrere gamertag og profil

Finn ut hva du kan gjøre hvis du prøver å logge på Xbox Live-kontoen og får følgende feilmelding: Your account has been suspended due to a problem with your payment option.
Finn ut hvordan du endrer Xbox Live-gamertagen på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilmeldingen "Your Xbox Live membership information isn't valid" når du prøver å logge på Xbox Live.
Finn ut hvordan du kan konvertere en frakoblet profil til en gamertag og knytte den til en Microsoft-konto.
Hvis du har mer enn én Xbox 360-konsoll eller vil spille spill hos en venn, kan du laste ned profilen din til en annen konsoll, eller slette den hvis du ikke ønsker å ha den på den aktuelle konsollen lenger.
Finn ut hvordan du flytter en gamertag fra én Microsoft-konto til en annen.
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen ved å angi et passord eller ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.
Finn ut hvordan du passordbeskytter Xbox Live-profilen din, får Xbox 360 til å huske passordet og endrer passordbeskyttelsen i profilen.
Finn ut hvordan du løser problemer som oppstår når du prøver å angi et passord for pålogging.
Hvis du har brukt gamertagen din på flere Xbox 360-konsoller, vil du kanskje få en melding om det. Finn ut hva det betyr, og hva du kan gjøre med det.
Får du feilmeldingen "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you’re switching to is already linked to another Xbox account"? Finn ut hvordan du løser dette slik at du kan bytte Xbox Live-gamertagen til en annen Microsoft-konto.
Den nyeste versjonen av konsollprogramvaren gjør det enklere for deg å bruke Xbox Live-profilen eller -gamertagen på flere konsoller. Her er en oversikt over hva du kan gjøre med disse nye funksjonene.

Kundestøtteressurser