Administrere gamertag og profil

Populære emner

Finn ut hvordan du endrer Xbox Live-gamertagen på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du endrer Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen din.
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen ved å angi et passord eller ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din på Xbox 360.
Den nyeste versjonen av konsollprogramvaren gjør det enklere for deg å bruke Xbox Live-profilen eller -gamertagen på flere konsoller. Her er en oversikt.

Kundestøtteressurser