Gamertag og profil

Oppdatere Microsoft-kontoen hvis du flytter til et nytt land eller område
Finn ut hvordan du oppdaterer Microsoft-kontoen hvis du flytter til et nytt land eller område, og hvilken innvirkning endring av område har.
Legge til eller fjerne en Microsoft-konto på Xbox One
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner en Microsoft-konto på en Xbox One-konsoll.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Legge til eller fjerne en Xbox-profil på Xbox 360
Finn ut hvordan du legger til eller fjerner Xbox-profilen din på en Xbox 360-konsoll.
Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Slik endrer du spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.

Kundestøtteressurser