Gamertag og profil

Fjerne en konto fra en Xbox One-konsoll.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Oppdatere Microsoft-kontoen hvis du flytter til et nytt land eller område
Finn ut hvordan du oppdaterer Microsoft-kontoen hvis du flytter til et nytt land eller område, og hvilken innvirkning endring av område har.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Laste ned Xbox-profilen (gamertagen) til en hvilken som helst Xbox One-konsoll
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen til en hvilken som helst Xbox One-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Bytte av spillerbildet på Xbox 360
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet på profilen din på Xbox 360-konsollen.
Slik endrer du spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet
Finn ut hvordan du flytter profilen din til en annen konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet.

Kundestøtteressurser