Logg på
Del denne siden

Gamertag og profil

Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox Live via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du logger på en annen Xbox One-konsoll med profilen din.
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox One-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Finn ut hvordan du kan konvertere en frakoblet profil til en gamertag og knytte den til en Microsoft-konto.

Kundestøtteressurser