Logg på
Del denne siden

Gamertag og profil

Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox Live via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Finn ut hvordan du kan konvertere en frakoblet profil til en gamertag og knytte den til en Microsoft-konto.
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du får følgende feilmelding: "Your account has been suspended due to a problem with your payment option".
Finn ut hvordan du endrer kontaktopplysningene og fakturainformasjonen på Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser