Gamertag og profil

Populære emner

Finn ut hvordan du endrer Xbox Live-gamertagen på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser