Logg på
Del denne siden

Gamertag og profil: Populære emner

Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox Live via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du får følgende feilmelding: "Your account has been suspended due to a problem with your payment option".
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du flytter profilen din til en annen konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet.
Finn ut hva du må gjøre hvis du ser feilmeldingen "Your Xbox Live membership information isn't valid" når du prøver å logge på Xbox Live.

Kundestøtteressurser