Gamertag og profil: Populære emner

Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du endrer Xbox Live-gamertagen på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox One-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Finn ut hva du kan gjøre hvis du får følgende feilmelding: "Your account has been suspended due to a problem with your payment option".
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Finn ut hvordan du kan konvertere en frakoblet profil til en gamertag og knytte den til en Microsoft-konto.
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.

Kundestøtteressurser