Gamertag og profil: Populære emner

Endre området for Xbox Live-kontoen
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Fjerne en konto fra en Xbox One-konsoll.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Slik endrer du spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Laste ned Xbox-profilen (gamertagen) til en hvilken som helst Xbox One-konsoll
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen til en hvilken som helst Xbox One-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Bytte av spillerbildet på Xbox 360
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet på profilen din på Xbox 360-konsollen.
Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.

Kundestøtteressurser