Gamertag og profil: Populære emner

Endre området for Xbox Live-kontoen
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Fjerne en konto fra en Xbox One-konsoll.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Logge på en annen Xbox One-konsoll
Finn ut hvordan du logger på en annen Xbox One-konsoll med kontoen din.
Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Slik endrer du spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Bruke Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll
Finn ut hvordan du bruker Xbox-profilen på en annen Xbox-konsoll, slik at du kan spille hvor som helst med gamertagen og profilen din.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.

Kundestøtteressurser