Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Gamertag og profil: Populære emner

Endre området for Xbox Live-kontoen
Når du endrer området for Xbox Live-kontoen, endres enkelte ting i kontoen mens andre ting forblir uendret. Finn ut hvilke endringer dette er, og hvordan du kan håndtere dem.
Fjerne en konto fra en Xbox One-konsoll.
Finn ut hvordan du fjerner en konto fra Xbox One-konsollen.
Slette en Xbox Live-profil fra en Xbox 360-konsoll
Finn ut hvordan du sletter en Xbox Live-profil som du ikke lenger trenger, fra Xbox 360-konsollen.
Endre gamertagen for Xbox
Finn ut hvordan du endrer gamertagen for Xbox via en nettleser, på Xbox One- eller Xbox 360-konsollen, eller i Xbox-appen i Windows 10.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen på en annen Xbox 360-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet
Finn ut hvordan du flytter profilen din til en annen konsoll ved hjelp av en minnepinne eller minneenhet.
Bruke et passord og styre tilgang til Xbox Live på Xbox 360
Styr tilgangen til Xbox Live-kontoen på Xbox 360-konsollen ved å angi et passord eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen din.
Slik endrer du spillerbildet på Xbox One
Finn ut hvordan du endrer spillerbildet for Xbox One-profilen på Xbox One-konsollen.
Bytte profiler på Xbox One eller Xbox 360
Finn ut hvordan du bytter profiler når du bruker en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll.
Laste ned Xbox-profilen (gamertagen) til en hvilken som helst Xbox One-konsoll
Finn ut hvordan du laster ned Xbox Live-profilen til en hvilken som helst Xbox One-konsoll eller laster den ned på nytt hvis du slettet den.

Kundestøtteressurser

Del denne siden