Microsoft-konto

Populære emner

Endre passord for Microsoft-konto | Om passord for Microsoft-konto
Få informasjon om hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen.
Finn ut hvorfor du uventet blir bedt om e-post og passord for Microsoft-kontoen. Finn også ut hvordan sikkerhetsbevis hjelper deg å beskytte Microsoft-kontoen.
Finn ut hvilke nettlesere og operativsystemer som fungerer best med siden Min konto på Xbox.com
Få informasjon om hvordan du finner e-postadressen for barnets Microsoft-konto.

Kundestøtteressurser