Microsoft-konto

Populære emner

Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen din eller tilbakestiller et kontopassord du har glemt.
Få hjelp til å logge på Microsoft-kontoen, tilbakestille et mistet eller glemt passord og administrere kontosikkerheten.
Finn ut hvordan du knytter flere sikkerhetsbevis til Microsoft-kontoen.
Finn ut hvordan du konfigurerer nettleseren slik at den fungerer med Min konto-siden på Xbox.com.
Få informasjon om hvordan du finner e-postadressen for barnets Microsoft-konto.
Endre passord for Microsoft-konto | Om passord for Microsoft-konto
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.

Kundestøtteressurser