Microsoft-konto

Populære emner

Få hjelp til å logge på Microsoft-kontoen, tilbakestille et mistet eller glemt passord og administrere kontosikkerheten.
Finn ut hvordan du knytter flere sikkerhetsbevis til Microsoft-kontoen.
Finn ut hvordan du konfigurerer nettleseren slik at den fungerer med Min konto-siden på Xbox.com.
Få informasjon om hvordan du finner e-postadressen for barnets Microsoft-konto.
Endre passord for Microsoft-konto | Om passord for Microsoft-konto
Finn ut hvordan du endrer Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen din.

Kundestøtteressurser