Passord og sikkerhet

Finn ut mer om de alderstilpassede kontrollene og personverninnstillingene for familien du kan justere på Xbox.com og Xbox One-konsollen.
Tilbakestill passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Du har glemt tilgangsnøkkelen til Xbox One
Finn ut hvordan du oppretter tilgangsnøkkel på Xbox One. Tilgangsnøkkelen din bidrar til å sikre kontoen din.
Deaktivere totrinnsbekreftelse
Finn ut hvordan du deaktiverer totrinnsbekreftelse.
Meldingen "Your gamertag was last signed in on another Xbox console"
Hvis du har brukt gamertagen din på flere Xbox 360-konsoller, vil du kanskje få en melding om det. Finn ut hva det betyr, og hva du kan gjøre med det.
Opprette gjestepassord og begrensninger på Xbox One-konsollen
Finn ut hvordan du lager et gjestepassord og oppretter innholdsbegrensninger slik at gjestene dine kan bruke Xbox One-konsollen din.
Bruke en Xbox One-konsoll som gjest
Finn ut hvordan du bruker en Xbox one-konsoll som gjest.

Kundestøtteressurser