Passord og sikkerhet

Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Slik oppretter du tilgangsnøkkel på Xbox One
Finn ut hvordan du oppretter Xbox One-tilgangsnøkkel for å holde kontoen sikker.
Administrere personvern og nettsikkerhet for Xbox One og Xbox 360 på datamaskinen
Finn ut hvordan du administrerer personvern og kontroller for nettsikkerhet for Xbox One og Xbox 360 på datamaskinen.
Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger og kan ikke logge på Xbox One-konsollen
Finn ut hva du må gjøre hvis du gjentatte ganger blir bedt om passordet ditt på Xbox One-konsollen.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du passordbeskytter Xbox Live-profilen din, får Xbox-konsollen til å huske passordet og endrer passordbeskyttelsen i profilen.
Krev tilgangsnøkkel for å logge på Xbox One-konsollen.
Finn ut hvordan du krever tilgangsnøkkel for å logge på Xbox One-konsollen.

Kundestøtteressurser