Sikkerhet

Populære emner

Få hjelp til å logge på Microsoft-kontoen, tilbakestille et mistet eller glemt passord og administrere kontosikkerheten.
Finn ut hvordan du knytter flere sikkerhetsbevis til Microsoft-kontoen.
Den nyeste versjonen av konsollprogramvaren gjør det enklere for deg å bruke Xbox Live-profilen eller -gamertagen på flere konsoller. Her er en oversikt.
Kontosikkerhet er noe av det aller viktigste for oss i Xbox LIVE. Ved å arbeide sammen kan vi forbedre sikkerheten for Microsoft-kontoen.

Kundestøtteressurser