Logg på
Del denne siden

Passord og sikkerhet

Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen din eller tilbakestiller et kontopassord du har glemt.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Finn ut hvordan du administrerer innstillingene for personvern og nettsikkerhet på Xbox One for både deg selv og barna dine.
Finn informasjon om innstillingene for nettsikkerhet og personvern på Xbox 360. Finn også ut hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto.
Finn ut hvordan du administrerer personvern og kontroller for nettsikkerhet for Xbox One og Xbox 360 på datamaskinen.
Finn ut hva en barnekonto er og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Finn ut hvordan du erstatter utdatert sikkerhetsinformasjon for å beskytte Microsoft-kontoen.
Finn ut hva du må gjøre når du ikke får en sikkerhetskode du venter på.

Kundestøtteressurser