Sikkerhet

Populære emner

Få hjelp til å logge på Microsoft-kontoen, tilbakestille et mistet eller glemt passord og administrere kontosikkerheten.
Finn ut hvordan du sletter sikkerhetskontaktinformasjon fra Microsoft-kontoen.
Finn ut hvordan du knytter flere sikkerhetsbevis til Microsoft-kontoen.
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen din eller tilbakestiller et kontopassord du har glemt.
Den nyeste versjonen av konsollprogramvaren gjør det enklere for deg å bruke Xbox Live-profilen eller -gamertagen på flere konsoller. Her er en oversikt.
Finn ut hvordan du erstatter utdatert sikkerhetskontaktinformasjon for å beskytte Microsoft-kontoen.
Finn ut hvordan du sletter sikkerhetskontaktinformasjon fra Microsoft-kontoen.
Finn ut hvorfor du uventet blir bedt om e-post og passord for Microsoft-kontoen. Finn også ut hvordan sikkerhetsbevis hjelper deg å beskytte Microsoft-kontoen.
Kontosikkerhet er noe av det aller viktigste for oss i Xbox Live. Ved å arbeide sammen kan vi forbedre sikkerheten for Microsoft-kontoen.

Kundestøtteressurser