Passord og sikkerhet: Populære emner

Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen din eller tilbakestiller et kontopassord du har glemt.
Lær hvordan du kontrollerer sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen din, slik at du kan bevise identiteten din hvis du må gjøre endringer på kontoen.
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
Finn ut hva du gjør hvis du mistenker at Microsoft-kontoen er kompromittert, eller hvis du må se etter uautorisert aktivitet på kontoen.
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "The email address or password you entered is not valid. Please try again."
Finn ut hvorfor du uventet blir bedt om e-postadresse og passord for Microsoft-kontoen. Finn også ut hvordan sikkerhetsinformasjon er med på å beskytte Microsoft-kontoen.
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.

Kundestøtteressurser