Passord og sikkerhet: Populære emner

Tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen
Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du tilbakestille passordet på denne siden.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Flytte Xbox Live-profilen til en annen Microsoft-konto på Xbox 360
Finn ut hvordan du flytter Xbox Live-profilen og gamertagen til en annen Microsoft-konto ved å bruke en Xbox 360-konsoll.
Feilmeldingen "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig" vises for Xbox Live på Xbox 360
Finn ut hva du kan gjøre når du får følgende Xbox 360-feilmelding: "E-postadressen eller passordet du skrev inn, er ikke gyldig. Vennligst prøv igjen."
Du klarer ikke å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre når du oppretter en Xbox Live-barnekonto
Får du problemer når du prøver å opprette en barnekonto? Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke klarer å fylle ut informasjonen om samtykke fra foreldre.
Slik oppretter du tilgangsnøkkel på Xbox One
Finn ut hvordan du oppretter Xbox One-tilgangsnøkkel for å holde kontoen sikker.
Definisjon av Microsoft-barnekonto
Finn ut hva en barnekonto er og hva det er som gjør at en Microsoft-konto blir behandlet som en barnekonto.
Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox 360
Finn informasjon om innstillingene for nettsikkerhet og personvern på Xbox 360. Finn også ut hvordan du oppgraderer en barnekonto til en voksenkonto.
Fordelene ved å angi en tilgangsnøkkel på Xbox One-konsollen
Finn ut mer om fordelene ved å bruke en personlig tilgangsnøkkel på Xbox One-konsollen.
Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon for å bidra til å beskytte Microsoft-kontoen.
"Jeg tror kontoen min er hacket"
Finn ut hva du gjør hvis du mistenker at Microsoft-kontoen er kompromittert, eller hvis du må se etter uautorisert aktivitet på kontoen.

Kundestøtteressurser