Logg på
Del denne siden

Medlemskap på Xbox Live

Betaling og fakturering
Administrer betalings- og faktureringsalternativene, løs inn koder og oppdater faktureringsinformasjonen.
Gjenopprette og tilbakestille det tapte passordet for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du tilbakestiller det glemte passordet for Microsoft-kontoen.
Finne e-postadressen for Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du finner e-postadressen for Microsoft-kontoen så du kan logge på.
Endre e-postadressen som er knyttet til Microsoft-kontoen
Finn ut hvordan du endrer e-postadressen du bruker med Microsoft-kontoen.
Annullere Xbox Live Gold-abonnementet
Gå direkte til kontoen for å deaktivere automatisk fornyelse og annullere Xbox Live Gold-abonnementet når den gjeldende medlemskapsperioden er over.
Annullere Xbox Live Gold-abonnementet
Finn ut hvordan du annullerer Xbox Live Gold-abonnementet.
Konfigurere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-abonnementer
Finn ut hvordan du fornyer et Xbox Live Gold-abonnement automatisk.
Hvordan få et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold
Finn ut hvordan du kan få Xbox Live og et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold-medlemskap, slik at du får mest mulig ut av Xbox.
Vanlige spørsmål om endringer i Xbox Live Gold
Viktige endringer som kommer: Nye fordeler for Xbox Live Gold-medlemmer – Games with Gold og Deals with Gold kommer til Xbox One. Alle har tilgang til populære underholdningsapper for Xbox One og Xbox 360 uten et Xbox Live Gold-medlemskap.
Vanlige spørsmål om Games with Gold for Xbox
Games with Gold er et Xbox-program som tilbyr gratis Xbox-spill til Xbox Live Gold-medlemmer.
Utestenginger fra Xbox Live og konsollutestengninger
Finn ut mer om konsoll- og Xbox Live-utestenginger.

Kundestøtteressurser