Tilbehør

Konfigurere en Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør
Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør, for eksempel håndkontrollere, hodesett og Kinect-sensoren.
Den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Trådløst ratt for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker det trådløse rattet for Xbox 360.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Vanlige spørsmål om minnepinner for Xbox 360
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Bruke minnepinner med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker en minnepinne med Xbox 360-konsollen.
Slik bruker du spille- og ladesettet for Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker spille- og ladesettet for Xbox 360
Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker
Finn ut hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisker til å overføre innhold fra én Xbox 360-konsoll til en annen.

Kundestøtteressurser