Tilbehør

Konfigurere en Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Bruke minnepinner med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker en minnepinne med Xbox 360-konsollen.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.
Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
"Kinect-sensoren får ikke nok strøm" vises, og et rødt lys vises på Xbox 360 Kinect
Finn ut hva du gjør hvis du ser et rødt lys på Kinect-sensoren og får en feilmelding om at sensoren ikke får nok strøm.
Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør
Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør, for eksempel håndkontrollere, hodesett og Kinect-sensoren.
Vanlige spørsmål om minnepinner for Xbox 360
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Konfigurere og bruke det trådløse Bluetooth-hodesettet for Xbox 360 med en Bluetooth-enhet
Finn ut hvordan du bruker et trådløst hodesett for Xbox 360 med en Bluetooth-enhet, for eksempel en mobiltelefon.

Kundestøtteressurser