Logg på
Del denne siden

Tilbehør

Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Finn ut hvordan du bruker en minnepinne med Xbox 360-konsollen.
Finn løsninger på problemene med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Du kan chatte med venner på Xbox Live med det trådløse hodesettet for Xbox 360 med Bluetooth. Bruk hodesettet til å chatte på Xbox Live, eller bytt til Bluetooth-modus og bruk hodesettet med en Bluetooth-aktivert enhet, for eksempel en mobiltelefon eller PC.
Finn ut hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisker til å overføre innhold fra én Xbox 360-konsoll til en annen.
Her er en veiledning om hvordan du kalibrerer Xbox 360-håndkontrolleren for bruk på Windows-baserte datamaskiner.
Du kan chatte med venner på Xbox Live ved hjelp av det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360. Finn ut hvordan du konfigurerer det her.

Kundestøtteressurser