Tilbehør

Populære emner

En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Du kan bruke en minnepinne som en lagringsenhet for Xbox 360, og lagre opptil 16 GB med Xbox-innhold. Her får du se hvordan du bruker en minnepinne som en lagringsenhet for Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Finn løsninger på problemene med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Hvor du kan finne mer informasjon om Xbox 360-lagringsenheter og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold. Du kan lagre og flytte innhold mellom konsoller med Xbox 360 harddisken, en USB-flash-enhet og overføringskabelen for Xbox 360.

Kundestøtteressurser