Tilbehør

Populære emner

Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Finn løsninger på problemene med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.

Kundestøtteressurser