Tilbehør: Populære emner

Konfigurere en Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Koble hodesettet til Xbox 360-konsollen
Bruk et trådløst eller kabelbasert hodesett til å snakke med venner på Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen. Slik gjør du.
Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Slik bruker du spille- og ladesettet for Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker spille- og ladesettet for Xbox 360
Slik bytter du batteriene i den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360
Finn ut hvordan du setter inn batterier i den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360, slik at du kan spille videre.
Oversikt over universalfjernkontroll for Xbox 360
Få universalkoder og lær å bruke Xbox 360 Universalfjernkontroll.
Feilsøke kabelbaserte hodesett for Xbox 360
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med lyd og ekko i det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.
Bruke minnepinner med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker en minnepinne med Xbox 360-konsollen.
Sette inn eller ta ut en Xbox 360-harddisk
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.

Kundestøtteressurser