Tilbehør

Populære emner

Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Finn løsninger på problemene med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Hvor du kan finne mer informasjon om Xbox 360-lagringsenheter og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold. Du kan lagre og flytte innhold mellom konsoller med Xbox 360 harddisken, en USB-flash-enhet og overføringskabelen for Xbox 360.

Kundestøtteressurser