Tilbehør: Populære emner

Konfigurere en Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Koble en kabelbasert håndkontroller for Xbox 360 til PC-en
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis kontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Bruke minnepinner med Xbox 360
Finn ut hvordan du bruker en minnepinne med Xbox 360-konsollen.
Beskrivelse av HDMI-kabelen for Xbox 360
Finn ut mer om HDMI-kabelen for Xbox 360.
Slik konfigurerer og bruker du den trådløse mikrofonen for Xbox 360
Finn ut hvordan du konfigurerer, bruker og feilsøker den trådløse mikrofonen for Xbox 360.
Koble til og bruke det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360
Du kan chatte med venner på Xbox Live ved hjelp av det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360. Finn ut hvordan du konfigurerer det her.
Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Konfigurere og bruke det trådløse Bluetooth-hodesettet med en Xbox 360-konsoll
Du kan chatte med venner på Xbox Live med det trådløse hodesettet for Xbox 360 med Bluetooth. Bruk hodesettet til å chatte på Xbox Live, eller bytt til Bluetooth-modus og bruk hodesettet med en Bluetooth-aktivert enhet, for eksempel en mobiltelefon eller PC.

Kundestøtteressurser