Tilbehør: Populære emner

Konfigurere en Xbox 360-håndkontroller for Windows
Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Koble en håndkontroller til Xbox 360
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Den trådløse Xbox 360-håndkontrolleren kobles fra eller kan ikke kobles til
Finn løsninger på problemer med trådløs Xbox 360-håndkontroller, for eksempel hvis håndkontrolleren kobles fra ofte eller ikke kan kobles til Xbox 360-konsollen.
Lagring for Xbox 360
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Slik kobler du til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Vanlige spørsmål om minnepinner for Xbox 360
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker
Finn ut hvordan du bruker overføringskabelen for Xbox 360-harddisker til å overføre innhold fra én Xbox 360-konsoll til en annen.
Koble hodesettet til Xbox 360-konsollen
Bruk et trådløst eller kabelbasert hodesett til å snakke med venner på Xbox Live gjennom Xbox 360-konsollen. Slik gjør du.
Feilmeldingen "Det har oppstått et problem" og et rødt lys på Xbox 360 Kinect-sensoren
Hvis lyset på Kinect-sensoren er rødt, eller du får feilmeldingen "Det har oppstått et problem med Kinect-sensoren", kan det hende at sensoren ikke er koblet riktig til Xbox 360-konsollen, eller det kan hende at konsollprogramvaren må oppdateres.
Slik bytter du batteriene i den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360
Finn ut hvordan du setter inn batterier i den trådløse håndkontrolleren for Xbox 360, slik at du kan spille videre.
Feilsøke kabelbaserte hodesett for Xbox 360
Finn ut hvordan du feilsøker problemer med lyd og ekko i det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360.

Kundestøtteressurser