Logg på
Del denne siden

Tilbehør: Populære emner

Finn ut hvordan du installerer, kobler til og tester en kablet eller trådløs Xbox 360-håndkontroller for Windows.
Finn ut hvordan du kobler en kabelbasert Xbox 360-håndkontroller til en datamaskin som kjører Windows.
En veiledning med informasjon om hvordan du kobler en trådløs eller kablet håndkontroller til Xbox 360-konsollen, hvordan du skifter batterier, og hva du må gjøre hvis en trådløs håndkontroller ikke fungerer.
Finn ut mer om lagringsenheter for Xbox 360 og alternativer for å lagre og flytte Xbox 360-innhold mellom konsoller ved å bruke Xbox 360-harddisken, en minnepinne og overføringskabelen for Xbox 360.
Få feilsøkingstips for minnepinner på Xbox 360.
Du kan chatte med venner på Xbox Live ved hjelp av det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360. Finn ut hvordan du konfigurerer det her.
Du kan chatte med venner på Xbox Live med det trådløse hodesettet for Xbox 360 med Bluetooth. Bruk hodesettet til å chatte på Xbox Live, eller bytt til Bluetooth-modus og bruk hodesettet med en Bluetooth-aktivert enhet, for eksempel en mobiltelefon eller PC.
Finn ut mer om HDMI-kabelen for Xbox 360.
Finn ut hvordan du kobler til en trådløs nettverksadapter for Xbox 360
Finn ut hvordan du installerer eller tar ut en Xbox 360-harddisk fra den originale Xbox 360-konsollen og fra den nye Xbox 360 S.
Feilsøk problemer som oppstår når du bruker en trådløs nettverksadapter for Xbox 360 med en Xbox 360-konsoll.

Kundestøtteressurser