Logg på
Del denne siden

Tilkoblinger

Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TVen.
Hvis du har et stereoanlegg eller en annen AV-receiver, kan du bruke den sammen med Xbox 360 og få fantastisk lydkvalitet! Slik gjør du det.
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center med datamaskiner som kjører Windows 8, slik at du kan strømme musikk, bilder og video til Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du løser problemet i feilmeldingen "Your console can’t contact your PC with Windows Media Center", slik at du kan koble Xbox 360 til PCen.
Finn ut hva du må gjøre hvis du får feilmeldingen "Configuration Error" når du bruker Windows Media Center.
Finn ut hvordan du feilsøker en Secure HDCP-feil som vises når du prøver å se på en DVD eller en film i Netflix-appen på Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvilke mapper som overvåkes på datamaskinen som standard, når du bruker Xbox 360-konsollen som en Windows Media Center Extender-enhet.
Du kan strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen ved hjelp av Windows Media Center. Slik gjør du det.

Kundestøtteressurser