Tilkoblinger

Populære emner

Få svar på spørsmål om tilkobling av konsollen til hjemmenettverket og bruk av Windows Media Center til å strømme musikk, video eller bilder fra datamaskinen til TVen.
Finn ut hvordan du bruker Windows Media Center med Xbox 360 og en PC som kjører Windows Vista, Windows 7 eller Windows 8.
Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TVen.
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center med datamaskiner som kjører Windows 8, til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen.
Hvis du har et stereoanlegg eller en annen A/V-mottaker, kan du bruke den sammen med Xbox 360 for fantastisk lydkvalitet! Slik gjør du det.

Kundestøtteressurser