Tilkoblinger

Populære emner

Finn ut hvordan du konfigurerer Xbox 360 til å fungere som en Windows Media Center Extender-enhet, slik at du kan vise medieinnhold fra en PC med Windows 7 på TVen.
Finn ut hvordan du konfigurerer Windows Media Center med datamaskiner som kjører Windows 8, til å strømme musikk, bilder og video på Xbox 360-konsollen.
Finn ut hva du gjør hvis du ser feilmeldingen Xbox 360 not found når du bruker Windows Media Center.

Kundestøtteressurser