Konsollen

Koble Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til en TV
En trinnvis gjennomgang som forklarer hvordan du kobler Xbox 360 S-konsollen eller den originale Xbox 360-konsollen til TV-en eller dataskjermen.
Håndbøker og spesifikasjoner for Xbox 360
Har du mistet håndboken for Xbox 360-konsollen eller -tilbehør? Dette er et bra sted for å lete etter denne informasjonen.
Bildet på TVen eller skjermen er tomt
Tom Xbox-skjerm | Problemer med Xbox 360-skjermen – Xbox.com
Koble Xbox 360-konsollen til et lydsystem
Hvis du har et stereoanlegg eller en annen AV-receiver, kan du bruke den sammen med Xbox 360 og få fantastisk lydkvalitet! Slik gjør du det.
Løsning for blinkende lys på Xbox 360
Blinkende lys på Xbox 360-konsollen kan bety at den trenger reparasjon, mer strøm eller kanskje bare mer plass. Se her for å finne ut mer om hva de blinkende lysene betyr og hva du må gjøre.
Slik får du en ny Xbox 360-oppdatering
Programvaren for Xbox 360-konsollen oppdateres regelmessig med nye funksjoner. Få tips og råd om hvordan du kan oppdatere konsollprogramvaren via Xbox Live, en spillplate eller til og med en minnepinne.
Tre blinkende røde lys på en original Xbox 360-konsoll
Tre blinkende røde lys betyr at det er et maskinvareproblem i den opprinnelige Xbox 360-konsollen eller i strømforsyningen. Prøv disse løsningene for å løse problemet.
Spille av DVDer på Xbox 360-konsollen
Du kan spille av DVDer på Xbox 360-konsollen. Finn ut mer om DVD-sonekoder, formater og hvilke platetyper som støttes av Xbox 360-konsollen.
Feilsøke lydproblemer med Xbox 360
Har du lyd uten bilde, eller bilde uten lyd? Klikk her for koblinger til løsninger på disse og andre problemer.
Slik tømmer du hurtigbufferen på Xbox 360
Finn ut hvordan du tømmer systemhurtigbufferen på Xbox 360. Dette kan ofte løse problemer med Xbox 360-konsollen.
Slik konfigurerer du lydinnstillinger på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du kobler til og konfigurerer digital lyd på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser