Nedlastbart innhold

Åpne innholdet

Finn ut hvordan du kjøper eller leier spill, filmer, TV-programmer og annet på datamaskinen eller Xbox 360 på Xbox LIVE.
Finn ut mer om DRM-teknologi (Digital Rights Management), hvilke typer innhold som er beskyttet av DRM, hvordan du får tak i lisenser for innhold, og hvordan du bruker innhold som du har kjøpt på én Xbox 360-konsoll, på en annen Xbox 360-konsoll.
Finn ut hvordan du feilsøker feilkoder og statuskoder i forbindelse med nedlasting av innhold fra Xbox Live til Xbox 360-konsollen.
Finn ut hvordan du viser og administrerer nedlastingskøen på Xbox LIVE. Få informasjon om de ulike statusene og handlingene du kan foreta.
Finn ut hvordan du laster ned xbox games og annet innhold du har kjøpt på Xbox LIVE, på nytt.
Finn ut hvordan du kontrollerer nedlastingsloggen for Xbox Live på Xbox-konsollen eller datamaskinen. Du kan også finne ut hvordan du laster ned innhold på nytt.

Kundestøtteressurser