Komme i gang

Konfigurere den originale Xbox 360-konsollen eller Xbox 360 S-konsollen
Følg denne trinnvise fremgangsmåten for å konfigurere Xbox 360-konsollen.
Konfigurere Xbox 360 E-konsollen
Følg denne trinnvise fremgangsmåten for å konfigurere Xbox 360 E-konsollen.
Finn den optimale plasseringen av Xbox 360-konsollen
Forslag til hvordan du finner et godt ventilert sted å plassere Xbox-konsollen på, for å sikre at konsollen gir deg god underholdning i lang tid.
Konfigurere Kinect på Xbox 360
Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.
Jeg kobler til Xbox Live for første gang.
Få hjelp med å koble Xbox-konsollen til Xbox Live ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling.
Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.
Slik konfigurerer du innstillingene for det trådløse nettverket på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du konfigurerer trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen

Kundestøtteressurser