Kinect

Populære emner

Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.
Du kan velge å aktivere eller deaktivere enkelte Xbox 360 Kinect-funksjoner. Det kan for eksempel hende at du ønsker å deaktivere chatmikrofonen eller sensoren uten å måtte koble den fra.
Finn ut hvordan du kalibrerer Xbox 360 Kinect-sensoren, slik at den sporer kroppsbevegelsene dine riktig.
Hvis du har lydrelaterte problemer med en Kinect-sensor og Xbox 360-konsollen, kan du finne forslag til løsninger her.

Kundestøtteressurser