Logg på
Del denne siden

Kinect

Gjør følgende hvis du ser et rødt lys på Xbox 360 Kinect-sensoren og ser feilmeldingen "The Kinect Sensor can't move" eller "The Kinect Sensor can't move enough".
Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.
Finn ut hvorfor du gjentatte ganger blir bedt om å logge på når du spiller et Xbox 360 Kinect-spill og hvordan du løser problemet.
Dette kan du gjøre hvis du ser et rødt lys på Kinect-sensoren og en feilmelding på TV-en.
Finn ut hvordan du bruker et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor med Xbox 360-konsollen
Riktig plassering av Kinect-føleren vil gi deg den beste ytelsen for kroppssporing og talegjenkjenning. Her er noen tips for å få mest mulig ut av Kinect.
Finn ut hvordan du kalibrerer Xbox 360 Kinect-sensoren, slik at den sporer kroppsbevegelsene dine riktig.
Xbox 360-konsollen trenger kanskje en systemoppdatering for at den skal kunne støtte Kinect-sensoren. Hvis du ikke har nok plass, finner du ut hva du må gjøre her.
Finn ut hvordan du bruker USB-skjøteledninger eller USB-nettverksnav med Kinect-sensoren for Xbox 360.

Kundestøtteressurser