Kinect

Funksjoner

Bruk Video-Kinect på Xbox 360 til å ha videochatter på direkten med Xbox Live- og Messenger-vennene dine.
Med Kinect-sensoren kan du konfigurere Xbox 360-konsollen til å kjenne igjen ansiktet ditt og logge deg på profilen din automatisk ved hjelp av Kinect-IDen.
Finn ut hvordan du tar bilder og spiller inn videoer med Kinect-sensoren og deler dem med venner og familie. Finn også ut hvordan du kan slette bilder og videoer fra Kinect.
Du kan velge å aktivere eller deaktivere enkelte Xbox 360 Kinect-funksjoner. Det kan for eksempel hende at du ønsker å deaktivere chatmikrofonen eller sensoren uten å måtte koble den fra.
Finn ut hvordan du bruker et Xbox Live Vision-kamera og en Kinect-sensor med Xbox 360-konsollen
Du kan bruke Kinect til å kontrollere Xbox-dashbordet både med stemmen og bevegelser. Finn ut mer om hva du kan gjøre med Kinect, og hvordan du gjør det.

Kundestøtteressurser