Kinect: Populære emner

Hvis du får en feilmelding, men ingen lys er tent på Kinect-sensoren for Xbox 360, tyder det på et tilkoblingsproblem. Les feilsøkingstrinnene.
Finn ut hvorfor du gjentatte ganger blir bedt om å logge på når du spiller et Xbox 360 Kinect-spill og hvordan du løser problemet.
Se en omfattende liste over koblinger til sider om feilmeldinger for Kinect for Xbox 360.
Finn ut hvor du får tak i tilbehør og erstatningsdeler til Xbox 360 Kinect.
Finn ut hvordan du bruker USB-skjøteledninger eller USB-nettverksnav med Kinect-sensoren for Xbox 360.
Med Kinect-sensoren kan du konfigurere Xbox 360-konsollen til å kjenne igjen ansiktet ditt og logge deg på profilen din automatisk ved hjelp av Kinect-IDen.
Hvis du har lydrelaterte problemer med en Kinect-sensor og Xbox 360-konsollen, kan du finne forslag til løsninger her.
Dette kan du gjøre hvis du ser et rødt lys på Kinect-sensoren og en feilmelding på TVen.
Her er en beskrivelse av de kritiske delene som utgjør Kinect-sensoren for Xbox 360.
Følg denne trinnvise veiledningen for å konfigurere en Kinect-sensor på Xbox 360. Du finner også ut hvordan du gjør klar spilleplassen, slik at du kan komme i gang med spillet raskt og enkelt.
Finn ut hva du må gjøre hvis du får en feilmelding når du kjører Kinect-feilsøking på Xbox 360-konsollen.

Kundestøtteressurser