Nettverk

Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.
"Jeg har koblet til Xbox Live tidligere, men kan ikke koble til nå."
Finn løsninger du kan prøve hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live, men nå ikke kan koble til.
Xbox 360: Jeg får en feilmelding når jeg tester Xbox Live-tilkoblingen
Hvis du får feilmelding når du kjører tilkoblingstesten for Xbox Live, kan du se etter tilsvarende feilmelding her for å finne løsninger på tilkoblingsproblemene dine.
Slik finner du passordet for det trådløse nettverket
Finn ut hvor du finner passordet for det trådløse nettverket, slik at du kan koble til Xbox Live ved å bruke et trådløst nettverk.
Slik konfigurerer du innstillingene for det trådløse nettverket på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du konfigurerer trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen
Jeg kobler til Xbox Live for første gang.
Få hjelp med å koble Xbox-konsollen til Xbox Live ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling.
Koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke en Windows-datamaskin i stedet for en ruter
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke Windows-datamaskinen i stedet for en ruter.
Feilsøke Xbox 360-tilkobling til Xbox Live
Hvis du ikke kan koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live eller opplever treg tilkobling eller tilkobling med lav kvalitet, kan du prøve disse løsningene for å løse problemet.
Xbox 360-nettverksporter og ruterkonfigurasjoner for Xbox Live
Finn ut hvilke nettverksporter som brukes under konfigurering av en brannmur eller ruter som skal brukes sammen med en Xbox 360-konsoll og Xbox Live.
Jeg hører ikke vennene mine på nettet, eller jeg kan ikke delta i eller være vert for spill med flere spillere på Xbox Live
Finn løsninger du kan prøve hvis du mottar en NAT-feil eller ikke kan høre vennene dine på nettet, eller hvis du ikke kan delta i eller være vert for et spill med flere spillere på nettet.
"Jeg blir koblet fra Xbox Live på helt tilfeldige tidspunkt"
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis du blir koblet fra Xbox Live på tilfeldige tidspunkt.

Kundestøtteressurser