Nettverk

Om Xbox Live på Xbox 360
Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.
"Jeg har koblet til Xbox Live tidligere, men kan ikke koble til nå."
Finn løsninger du kan prøve hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live, men nå ikke kan koble til.
Slik finner du passordet for det trådløse nettverket
Finn ut hvor du finner passordet for det trådløse nettverket, slik at du kan koble til Xbox Live ved å bruke et trådløst nettverk.
Xbox 360: Jeg får en feilmelding når jeg tester Xbox Live-tilkoblingen
Hvis du får feilmelding når du kjører tilkoblingstesten for Xbox Live, kan du se etter tilsvarende feilmelding her for å finne løsninger på tilkoblingsproblemene dine.
Slik konfigurerer du innstillingene for det trådløse nettverket på Xbox 360-konsollen
Finn ut hvordan du konfigurerer trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen
Koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke en Windows-datamaskin i stedet for en ruter
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke Windows-datamaskinen i stedet for en ruter.
Jeg kobler til Xbox Live for første gang.
Få hjelp med å koble Xbox-konsollen til Xbox Live ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling.
Jeg hører ikke vennene mine på nettet, eller jeg kan ikke delta i eller være vert for spill med flere spillere på Xbox Live
Finn løsninger du kan prøve hvis du mottar en NAT-feil eller ikke kan høre vennene dine på nettet, eller hvis du ikke kan delta i eller være vert for et spill med flere spillere på nettet.
"Jeg opplever treg ytelse når jeg spiller spill på Xbox Live."
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis du kan koble til Xbox Live, men ytelsen er treg eller henger seg opp når du spiller spill på Xbox Live.
Xbox-konsollen finner ikke det trådløse nettverket mitt
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis Xbox-konsollen ikke finner det trådløse nettverket ditt.
Koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live via en Mac-datamaskin i stedet for en ruter
Finn ut hvordan du bruker en Mac til å koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live.

Kundestøtteressurser