Logg på
Del denne siden

Nettverk: Populære emner

Xbox Live er den nettbaserte tjenesten for Xbox 360. Les gjennom denne siden for å finne ut mer om Xbox Live og hvordan du kobler til konsollen.
Hvis du får feilmelding når du kjører tilkoblingstesten for Xbox Live, kan du se etter tilsvarende feilmelding her for å finne løsninger på tilkoblingsproblemene dine.
Finn løsninger du kan prøve hvis du tidligere har kunnet koble til Xbox Live, men nå ikke kan koble til.
Finn ut hvor du finner passordet for det trådløse nettverket, slik at du kan koble til Xbox Live ved å bruke et trådløst nettverk.
Finn ut hvordan du konfigurerer trådløse innstillinger på Xbox 360-konsollen
Hvis du har en brannmur eller en ruter, må du kanskje gjøre en konfigurasjonsendring slik at Xbox 360-konsollen kan kommunisere med Xbox Live. Her finner du ut hvilke porter du må ha åpne.
Hvis du har problemer med å koble Xbox 360-konsollen til Xbox Live eller opplever treg tilkobling eller tilkobling med lav kvalitet, kan du prøve disse løsningene for å løse problemet.
Få hjelp med å koble Xbox-konsollen til Xbox Live ved hjelp av en kabelbasert eller trådløs tilkobling.
Finn løsninger du kan prøve hvis du mottar en NAT-feil eller ikke kan høre vennene dine på nettet, eller hvis du ikke kan delta i eller være vert for et spill med flere spillere på nettet.
Finn ut hvordan du kobler Xbox 360-konsollen til Xbox Live ved å bruke Windows-datamaskinen i stedet for en ruter.
Finn ut hvilke løsninger du kan prøve hvis du blir koblet fra Xbox Live på tilfeldige tidspunkt.

Kundestøtteressurser